yapışkanlı teflon bant

yapışkanlı teflon bant

Marmara » İstanbul » Başakşehir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Başakşehir
yapışkanlı teflon bant
 
yapışkanlı teflon bant yapışkanlı teflon bant yapışkanlı teflon bant yapışkanlı teflon bant yapışkanlı teflon bant yapışkanlı teflon bant
Yapışkanlı Teflon Bant Hemen hemen her sektörde kullanılabilmektedir. Tela yapıştırma pres bandı olarak, antistatik ve normal teflon kumaşlar tekstilde;Kauçuk ekstrüzyon tünelleri;kağıt, hafif oluklu, plastik, aluminyum filmlerin ekstrüzyon işlemi(kağıt / paketleme sektörü), Paketleme makinası rezistans çeneleri;Mobilya sektöründe, kontrplak ve laminasyon işleminde;Gıda sektöründe, açık gıda pişirme - soğutma tünellerinde, bisküvi, hamur vb. sıcak tepsiler;Elektrik - Elekronik sektöründe kullanılırlar. Ayrıca tıp(laboratuarlar), uzay teknolojisi, bilgisayar, filtre ürünleri, sızıntı önleme, izolasyon bandı vb alanlarda kullanılmaktadır.
  • #3955487
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.