Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline

Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline

Malatya / Yeşilyurt / Gündüzbey Bld.
74.500₺
 
Malatya Yeşilyurt Gündüzbey Bld. Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline Dizel Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline sorunsuz Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline Malatya Yeşilyurt Gündüzbey Bld. Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline
aracın ilk sahibiyim 25 bim km tüm bakımları serviste yapıldı 2 yıl daha garantisi mevcuttur tüm evrakları ilk aldığım gibi saklıdır. değişen boya vs vs hiç birşey yok ilk alındığı gibi sıfır kokmaktadır.Bunlara ek olarak diğer caddylerde olmayan araç alındıktan sonra servisde açılan diğer caddylerde olmayan 14 farklı özelliğe sahiptir.BUNLAR ✅Kadran selamlama, ✅Ek yakıt alma gösterimi, ✅Sis farı dönüş asistanı (kör nokta aydınlatma sistemi), ✅Gündüz farını menüden kapatma açma, ✅Sinyal verilen yönün gündüz farının sönmesi, ✅Panik frenlerde stopların çakması dörtlülerin yanması, ✅Yağmur yağınca açık unutulan camların kapanması, ✅Geri viteste ön sislerin yanması, ✅Sellektör yapınca sislerin sönmesi, ✅Konfor sinyal sayısını 3den 5e çıkarma, ✅Uğurlama aydınlatmasının açılması, ✅Karşılama uğurlama aydınlatmalarını sisler üzerinden yakma (Audi Mercedes tarzı), ✅Araç hareket edince kapıların otomatik kilitlenmesi, ✅Radyo cd ekranında dijital hızı ve sinyal verilen yönü görme. 2017 Caddy bile bu özellikler yoktur.

mustafa gürbüz 0507 8374647

  • #4451914
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Van, Minivan, Panelvan
  3. Satılık
  4. Volkswagen
  5. Caddy
  6. 1.6 TDI Comfortline
  7. Malatya
  8. Yeşilyurt
  9. Gündüzbey Bld.
  • Sahibinden Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline 2012 model

    Köpeğe çarpılması sebebiyle motor ön alt bakalit aksamında 3200 hasar kaydı bulu ...

  • Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline 80000km

    arabam çok temiz görülmeye değer ciddi alıcılar arasın. yedek numaram 0532582277 ...

  • Sahibinden Volkswagen Caddy 1.6 TDI Comfortline

    ARACIM SINIFININ EN FULL PAKETIDIR BOYASIZ DARBESIZDIR. DSG SANZUMAN OTOMATIK VI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.