uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas

uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas

Marmara » İstanbul » Bostancı
40₺
  • 40₺
    Marmara » İstanbul » Bostancı
uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas
 
uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas uzun süreli kedi bakımı cat sitting pisipalas
İstanbul'un keşmekeşinden uzak, trafiksiz, egzossuz mis gibi havası olan bir bölgesinde, kedilerin serbestçe koltukları tırmalayabileceği, yaramazlıklar yapabileceği, bahçesinde oyun oynayabileceği bir kedi pansiyonu var. PisiPalas Kedi Pansiyonu.Pisi dostlarımıza özel bu pansiyonda açık büfe yemek, limitsiz süt, çeşitli aktiviteler, 24 saat sevgi ve şefkat var. Buraya bırakılan kediler Betül ablaları tarafından özenle bakılıyorlar. Evlerine geri döndüklerinde tekrar bu pansiyonda tatil yapabilmeyi dört gözle bekliyorlar. Betul Abla'nın PisiPalas Kedi Pansiyonu http://www.pisipalas.net/ (Aşılı ve kısırlaştırılmış kediler kabul edilir.) Kafes yoktur, köpek yoktur. Sadece kediler için. Az sayıda kedi alınır. Bunun için önceden rezervasyon yapılmalıdır. Uzun süreli kedi bakımı yapılır. PİSİPALAS Betül Ablanın Kedi pansiyonu, 14 yıl önce açılan Türkiye'nin ilk pansiyonudur.
  • #4158195
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.