ÜRETİCİDEN SERTİFİKALI CHANDLER CEVİZ FİDANI

ÜRETİCİDEN SERTİFİKALI CHANDLER CEVİZ FİDANI

Denizli / Pamukkale / Cumhuriyet Mah.
15₺
 
ÜRETİCİDEN;

TÜPLÜ ve AÇIK KÖKLÜ, AŞILI, SERTİFİKALI, İSMİNE DOĞRU, ETİKETLİ, DEVLET DESTEKLEMESİNE UYGUN ,

CHANDLER ÇEŞİDİ CEVİZ FİDANLARI VE DİĞER MEYVE ÇEŞİTLERİ. .

Destekleme almanız için gereken tüm evraklar mevcuttur ve tarafımızdan eksiksiz olarak hazırlanıp, verilmektedir. Fidanlarımızın tamamı Sertifikalı, Etiketli, İsmine doğrudur.

Üretimini yaptığımız tüm çeşitleri Denizli'de kendi arazilerimizde ve seralarımızda yetiştirmekteyiz . İsterseniz fidanlarımızı gelip, yerinde görebilirsiniz.

Tüm fidanlarımız, üretim aşaması süresince firmamız bünyesinde çalışan ziraat mühendisimiz tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Bizden alacağınız her fidana %100 ismine doğruluk garantisi vermekteyiz.

Dikim yapacağınız bölgeye uygun çeşitler için bize danışabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz bölgeye en uygun çeşidi seçmenize yardımcı olabiliriz.

Dikim esnasında ve sonrasında merak ettiğiniz konularda danışmanlık hizmeti de vermekteyiz.

Üretici olduğumuz için hem % 100 ismine doğru, kaliteli fidan almış olur, hem de fidanlarımızın üretim aşamaları hakkında daha detaylı bilgiye sahip olursunuz. En önemlisi Üreticiden aldığınız fidanlar fiyat olarak çok daha uygundur.

Üretici olduğumuza dair FİDAN ÜRETİCİ BELGEMİZ, FÜAB ÜYELİĞİMİZ, TOHUMLUK TESCİL ve SERTİFİKASYON MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜNÜN adımıza özel olarak hazırladığı SERTİFİKA VE ETİKETLER mevcuttur.

AKSUNGUR FİDANCILIK olarak 40 yıllık deneyimimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimize sunduğumuz güven duygusu sayesinde yıllardır ülke tarımına ve ekonomisine katkıda bulunmaktayız. Uzun yıllar boyunca müşterilerimizin bizi tercih etmektedir, çünkü

’’Müşterilerimizin memnuniyeti her şeyin üzerindedir. ’’

Tarım Bakanlığı 5 dönüm ve üzeri aşılı ve sertifikalı ceviz, badem veya meyve fidanı dikene geri ödeme olmaksızın dekar başına teşvik vermektedir.

Tüm fidan siparişlerinizi dikkatlice rüzgardan ve soğuktan etkilenmeyecek şekilde paketliyoruz. Daha sonra kargo, ambar yada kendi araçlarımızla sizlere uygun fiyatlarla teslimatını gerçekleştiriyoruz.

Diğer çeşitlerimiz ve daha fazla bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Fidanlarımız gövde çapı ve boy olarak 1. kalitededir.

TÜPLÜ CEVİZ ve DİĞER MEYVE FİDANI ÇEŞİTLERİMİZ MEVCUTTUR.

Aksungur Fidancılık olarak amacımız %100 ismine doğru fidan satmaktır. Piyasadan düşük fiyatlı ismine doğru olmayan, sertifikasız, etiketsiz fidan almanız geri dönüşü olmayan zaman ve emek kaybına neden olacaktır. Emekleriniz ve zamanınızın boşa gitmemesi için bu hususlara dikkat ediniz ve güvenilir bir firmayla çalışınız. AKSUNGUR Fidancılık yılların verdiği deneyim ve güvenle 40 yıldır hizmetinizde. .

Her türlü Sertifikalı meyve (şeftali, kayısı, erik, elma, armut, vişne, kiraz, nektarin, ayva, trabzon hurması, muşmula…vb) badem fidanı ( Ferragnes, Texas, Nonpareil. . vb) ve ceviz fidanı (Chandler, Franquette. . ) çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz.

ÜRETİCİDEN %100 İSMİNE DOĞRU, 1. BOY KALİTELİ FİDAN ALMAK İÇİN ŞİMDİ SİPARİŞ VERİN, UYGUN FİYATLARDAN YARARLANIN.

Ayrıntılı bilgi için arayabilirsiniz.

Güvenilir Fidanın Adresi-Aksungur Fidancılık

Fevzi Çakmak Bulvarı Cumhuriyet mh 3510 sokak MM MİGROS Market Yanı DENİZLİ
  • #4412529
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Bahçe ve Yapı market
  3. Bahçe
  4. Denizli
  5. Pamukkale
  6. Cumhuriyet Mah.
  • Satılık şeftali fidanları

    Ağaç Özellikleri: Ağacı yarı dik,kuvvetli gelişir. Oldukça verimlidir. Ege,Marm ...

  • Satılık kaktüs çeşitleri

    Kaktüs çeşitlerimiz, boy oranlarına göre farklılık göstermektedir. Fiyatlarımız ...

  • Koca Yemiş Dağ Çileği Fidanı

    Koca Yemiş Dağ Çileği Fidanı Koca Yemiş Boyutlarımız 1 Metre Civarıdır. Tü ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.