terrier yavrularımız süs köpeği

terrier yavrularımız süs köpeği

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
terrier yavrularımız süs köpeği
 
terrier yavrularımız süs köpeği terrier yavrularımız süs köpeği terrier yavrularımız süs köpeği terrier yavrularımız süs köpeği terrier yavrularımız süs köpeği terrier yavrularımız süs köpeği
TERRİER YAVRULARIMIZ ŞANSLI PATİLERDE SİZLERİ BEKLİYOR. TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİM YAPILIR. KREDİ KARTINA 4 TAKSİT SEÇENEĞİ MÜMKÜN. TEL:05344789928 Terrier Köpek terrier dog Bull terrier 11 Terrier Köpek Özellikleri Terrier Köpek Özellikleri Terrier köpek süs köpeği olarak tanımlanan ve numarasından başka büyümeyen bir cinstir.Terrier köpekler kendi aralarında özelliklerine göre isimlendirilir ve boyutlarına göre sınıflandırılır.En küçük boyu sıfır numara terrier cinsidir.Evde beslemek için son derece uygun bir köpek cinsidir. Eğitim konusunda size asla zorluk çıkarmayan ve sizi her konuda eşlik eden bir arkadaş gibi olacağına emin olun.Köpek sahibi olmak isteyenler kesinlikle tercihleri arasında terrier cins köpekleri bulundurması gerekiyor bizce.Oldukça uysal ve oyun delisi olan terrier köpek size adeta arkadaş olacaktır.Hisleri oldukça kuvvetli olduğu için kendisini seveni gayet çabuk anlar ve şirinlik yapmaktan kaçınmaz.Bunun yanında kendisini sevmeyeni hissettiği anda havlamaya başlar ve o kişiye asla kendini sevdirmez ve yaklaştırmaz. Terrier Köpek terrier dog Bull terrier 11 Terrier Köpek Özellikleri Terrier Köpek Özellikleri Terrier köpek süs köpeği olarak tanımlanan ve numarasından başka büyümeyen bir cinstir.Terrier köpekler kendi aralarında özelliklerine göre isimlendirilir ve boyutlarına göre sınıflandırılır.En küçük boyu sıfır numara terrier cinsidir.Evde beslemek için son derece uygun bir köpek cinsidir. Eğitim konusunda size asla zorluk çıkarmayan ve sizi her konuda eşlik eden bir arkadaş gibi olacağına emin olun.Köpek sahibi olmak isteyenler kesinlikle tercihleri arasında terrier cins köpekleri bulundurması gerekiyor bizce.Oldukça uysal ve oyun delisi olan terrier köpek size adeta arkadaş olacaktır.Hisleri oldukça kuvvetli olduğu için kendisini seveni gayet çabuk anlar ve şirinlik yapmaktan kaçınmaz.Bunun yanında kendisini sevmeyeni hissettiği anda havlamaya başlar ve o kişiye asla kendini sevdirmez ve yaklaştırmaz. Terrier Köpek terrier dog Bull terrier 11 Terrier Köpek Özellikleri Terrier Köpek Özellikleri Terrier köpek süs köpeği olarak tanımlanan ve numarasından başka büyümeyen bir cinstir.Terrier köpekler kendi aralarında özelliklerine göre isimlendirilir ve boyutlarına göre sınıflandırılır.En küçük boyu sıfır numara terrier cinsidir.Evde beslemek için son derece uygun bir köpek cinsidir. Eğitim konusunda size asla zorluk çıkarmayan ve sizi her konuda eşlik eden bir arkadaş gibi olacağına emin olun.Köpek sahibi olmak isteyenler kesinlikle tercihleri arasında terrier cins köpekleri bulundurması gerekiyor bizce.Oldukça uysal ve oyun delisi olan terrier köpek size adeta arkadaş olacaktır.Hisleri oldukça kuvvetli olduğu için kendisini seveni gayet çabuk anlar ve şirinlik yapmaktan kaçınmaz.Bunun yanında kendisini sevmeyeni hissettiği anda havlamaya başlar ve o kişiye asla kendini sevdirmez ve yaklaştırmaz.
  • #3840617
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • İngiliz Pointer yavrusu Gönen

    Anne ve Baba secereli ve KIF'a kayıtlı. İki erkek bir dişi.Taleb olursa anneyide ...

  • Gönenden İngiliz Pointer

    Anne ve Baba secereli ve KIF'a kayıtlı. Yavrular mayar. İki erkek bir dişi.Taleb ...

  • satılık elizabeth beagle

    bir yaşında dişi(kısırlaştırılmamış) elizabeth beagle cinsi köpeğimi satıyorum t ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.