terrier yavrular Derincede

terrier yavrular Derincede

Marmara » Kocaeli » Derince
Görüşülür
terrier yavrular Derincede
 
terrier yavrular Derincede terrier yavrular Derincede terrier yavrular Derincede terrier yavrular Derincede terrier yavrular Derincede terrier yavrular Derincede
Bichon terrierler dünyanın en mutlu köpeklerindendir. Bu neşelerini evinize de yansıtırlar. Küçük oldukları için bakımları ve gezdirmesi kolaydır.Onları herkes gezdirebilir. Küçük olmasına rağmen güçlü bir ırktır , sağlık sorunları kolay kolay yaşamaz. Yavrularımız 65 günlük oldular, karneleri ile teslime hazırlar. Resimler orijinal ve günceldir. Büyük olanları fikir vermesi için koydum.Büyünce baştaki köpeğe çok benziyecekler , çünkü o soyumuzun dedesi Zeytin , kulakları siyah olan beyaz da annemiz Ozi.Gelen misafirlerimize canlı olarak anne babayı da gösterebilirim. iki tane siyah yavrumuz mevcuttur. Bichonlar ırk olarak her renk olabilirler. Bilhassa siyah ve kızlkahverengilerin tüyleri çok parlar ve alımlı olurlar.Yeter ki temiz bakın. Dişi ve erkek mevcuttur , gerçekten hayvan dostu insanlara en iyi arkadaş köpektir. Çocuk pskolojisinde en güzel terapilerden biri köpek beslemektir.Oğlum ( on yaşında ) köpeklerimle beraber büyüdü ve şimdi bir karıncaya bile kötülük düşünemez. Derslerinde ve sosyal hayatında hep başarılı oldu. Hobileri olmayan insanlarda her zaman stres fazla olur.Bir yere giderken de sorun olmuyor, güvendiğiniz birisine kolayca emanet edebiliyorsunuz. Kimseyi ürküten bir ırk olmadıkları için ! Evimin bahçesinde bakıyorum, gelin bir çayımı için ve görün.Bu işin ticaretinde değilim sadece kendi köpeğim fazla yavrularını sahiplendirmek zorundayım.Kendime ait zaten 2 köpeğim var...:)
  • #4042397
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • yorkshire terrier harika satılık yavrularr

    TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ÜRETİM ÇİFTLİĞİNİN GARANTİSİİLE ALMIŞ OLDUĞUNUZ YAVRUYA SAĞL ...

  • Sahibinden SHİH TZU yavrularimiz

    Yeni bebeklerimiz oldu. Pet shop veya hayvan çiftligi degiliz, kendi kopeklerimi ...

  • POODLE MICRO TEACUP ÇİKOLATA YAVRU toypoodle

    MICRO TEACUP ÇİKOLATA RENK TOY POODLE YAVRU. FOTOĞRAFLAR YAVRUYA AİTTİR. TÜM İLL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.