televizyonunuzu smart tv yapan micro bilgisayar

televizyonunuzu smart tv yapan micro bilgisayar

Marmara » İstanbul » Kadıköy
260₺
  • 260₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
televizyonunuzu smart tv yapan micro bilgisayar
 
televizyonunuzu smart tv yapan micro bilgisayar televizyonunuzu smart tv yapan micro bilgisayar televizyonunuzu smart tv yapan micro bilgisayar
Televizyonunuzun markası modeli ne olursa olsun smart tv ozelıgıne sahıp olasını ıstermısınız? TV herhangi bir TV'nin HDMI bağlantı noktasına bağlanır ve bir Android Smart TV dönüştürür bir başparmak boyutlu mikro-bilgisayar. Cihaz cebinize sığacak kadar küçük ve size uygun gittiğiniz her yere götürebilir olası. her yerde taşıyabilir. Ve size gideceğiniz zaman, otel odası ya da ofis kolayca herhangi bir monitör veya TV takın ve tüm bilgilere erişim alacak, oyun, TV kanal akışı, çalışma belgeleri ve tüm dijital yaşam.Eğer akıllı taşıyan ama çok daha büyük bir ekranda görüntülemek için yeteneği ile elde ettiğiniz tüm faydaları olacak. Bir toplantı yürüyüş ve bir dizüstü bilgisayar olmadan bir sunum yapıyor düşünün. Yapmanız gereken tek şey projektör ve sunum bulut (bir Dropbox hesabı gibi) veya yerel olarak SD Kart çalınabilir. Ne için kullanılabilir? Streaming video: TV'nizde yerine küçük bir bilgisayar ekranında YouTube izlemek için hayal edin. Ya da Netflix, Hulu ya da Amazon Video Hizmetleri gibi hatta diğer video abone Artık yerine tablet veya telefonunuzun ev sinema sisteminizde bu doğru yapabilirsiniz. Oh ve tüm kadar 1080p çözünürlük ile HD görüntülenen. Müzik dinleme: Bilgisayarınızda veya ev ağ sürücüsü (NAS) üzerindedir tüm içeriği çalabilirsiniz Pocket TV hatta müzik için bir akış aygıtı olarak görür. Doğru ev eğlence sistemi üzerinde indirilen müzik değil, aynı zamanda film, TV şovları ve hatta tatil fotoğrafları sadece erişim anlamına gelir. Oyun: Eğer Cep TV'de oynatın zaman Xbox360 veya PS3 gelmek için Angry Birds beklemek neden? Veya nasıl yarış ve strateji oyunları hakkında? TV'nizde daha iyi olmaz mı? Sosyal Medya: Facebook ve Twitter ve tüm sosyal medya bağlanır. Haber: CNN ve BBC alın. büyük ekran TV, Google Currents, Darbe, Flipboard ve benzer uygulamalar ile tüm erişebilirsiniz İş: Düzen belgeleri, okuma PDF, yorum PowerPoint, göndermek ve almak e-posta ve hatta video konferans yapmak.
  • #3433987
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.