tam otomatik kuluçka makinası

tam otomatik kuluçka makinası

Ege » Denizli » Acıpayam
450₺
  • 450₺
    Ege » Denizli » Acıpayam
tam otomatik kuluçka makinası
 
tam otomatik kuluçka makinası tam otomatik kuluçka makinası tam otomatik kuluçka makinası tam otomatik kuluçka makinası tam otomatik kuluçka makinası
Tamamı yerli malzemelerden üretilen fiyat diğer kuluçka makinelerine bakıldığında gayet uygun olan, tam otomatik kuluçka makinesidir kabinde 1.sınıf MDF lam kullanılmış, kesinlikle sudan ve nemden etkilenmez. Kabin içi yüzeyi köpük döşeli olduğu için uzun süre ısı muhafazası sağlamaktadır. Elektrik kesintilerinde uzun süre ısı muhafazası sağlar. Makine her 1 saatte bir periyodik olarak çevirmeyi kendisi otomatik olarak gerçekleştirmektedir.( bu ayarı kendiniz de değiştirebilirsiniz) Bu keyifli hobi ya da ticari faaliyete yeni başlayan arkadaşlar hiç zorlanmadan keyifle kuluçka sürecinin sonunu bekleyeceklerdir. Siz kanatlı sever dostlarımızın yapması gereken sadece kuluçka süreci sonunda çıkan civcivlerinizi beslemek olacaktır. Türkiye'nin her yerine uygun fiyata anlaşmali kargo ile gönderilir. Kargo ücreti alıcıya aittir.. =kapasite= 72 tavuk yumurtası 140 keklik yumurtası 100 paçalı tavuk yumurtası 175 bıldırcın yumurtası Mustafa Özkan.
  • #3912784
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.