taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı

taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı

Marmara » İstanbul » Taksim
2.000₺
  • 2.000₺
    Marmara » İstanbul » Taksim
taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı
 
taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı taksimde tarihi bina da konaklama fırsatı
Osmanlı mimarisine sahip tarihi bir binada hizmet veren Turna evleri 2 ayrı binadan oluşmakta.Toplam da 11 studyo daire mevcuttur. Klimalı odalar ve ücretsiz Wi-Fi erişimiyle rahat bir konaklama olanağı sunar. Ünlü Taksim Meydanı ve hareketli İstiklal Caddesi, tesise sadece 400 metre mesafededir. Tüm odalarda uydu, TV, minibar , klima ve Wifi erişim, su ısıtıcı ve çay /kahve ikramlarımız yer almakta.Banyolarda tuvalet ve duş bulunmaktadır. Bazı odalarımız da balkon, bazı odalarımız da geleneksel cumbalı pencereler yer almaktadır. 4 Tip oda olmak üzere toplam da 11 oda mevcuttur .Bununla beraber Aile odaları ve sigara içilmeyen odalarımız bulunmakta.Evcil hayvan kabul edilmemekte.
  • #3937982
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.