Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu

Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu

İstanbul / Pendik / Bahçelievler Mah.
 
Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu Sünnet Organizasyonu - İstanbul Sünnet Düğünü Organizasyonu
Sünnet Düğünü Organizasyonlarınız "Sünnet Düğünleri" ile daha güzel olacak. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz onlarca sünnet düğünü organizasyonu ile edindiğimiz tecrübelerimizden yola çıkarak en güzeli sunmaya devam ediyoruz..

En iyi ekip ve ekipmanlarımız ile sünnet düğünü organizasyonun da biz "Asır organizasyon" olarak yanınızdayız. Mehter takımı ,Müzik Grubu, Folklor Ekibi, Sünnet Tahtı ve Yeniçeri, İlahi grubu, Tasavvuf grubu,Semazen ekibi, Palyaço, Tahta bacak, Nasrettin hoca ve daha fazlası ile sünnet düğünlerinize renk katmaya devam ediyoruz.

En güzel ve sorunsuz bir sünnet organizasyonu için bize ulaşınız.

Mehter Takımımız misafirlerinizin gönlünü mest ederken, oğlunuzu Sünnet Tahtıyla yeniçeriler nezaretinde salona alıyor ve bir padişah edasıyla davetlileri selamlatıyoruz.

İlahi Gruplarımız sevilen en güzel ilahileri seslendirirken Semazenlerimiz sema gösterisi ile ortama manevi bir hava katıyor..

SÜNNET ORGANİZASYONU İÇİN GEREKLİ OLAN BÜTÜN EKİP VE EKİPMANLAR KENDİMİZE AİT OLUP ARACILIK HİZMETİ SUNMAMAKTAYIZ.

Sünnet düğünleri olarak uzun yıllardır size hizmetlerimizi sunmaktayız.Sizler de sünnet düğünü organizasyonlarınıza profesyonel bir hizmet arıyorsanız bize ulaşınız Sorunsuz muhteşem sünnet organizasyonları sizlere ulaştıralım. Sünnet Organizasyon Firması
  • #4415770
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Sanatçılar, Organizasyonlar
  3. İstanbul
  4. Pendik
  5. Bahçelievler Mah.
  • kemancı arayanlar çok pahalı hediye almadan kalp çalan kemanci burada

    kemancı arayanlar çok pahalı hediyelerden daha değerli o labiliyor kemancı ücre ...

  • evlenme teklifi için kemancı gitarist akordeoncu kutlama suprizlere

    evlilik teklifi için kemancı gitarist akordeoncu ve hazır pankartlar 05434272032 ...

  • nostalji çalan orkestra sanatçısı kemancı kiralama istanbul kokteyl lansman

    nostalji çalan orkestra sanatçısı ariyorum diyen ler.kemancı kiralama istanbul ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.