SİMENTAL (FLECKVİEH) IRKI GEBE DÜVE

SİMENTAL (FLECKVİEH) IRKI GEBE DÜVE

Bursa / Karacabey / Canbalı Mah.
3.150€
 
Canbalı Mah. hayvanlar fiyatları Canbalı Mah. hayvanlar ilanları Canbalı Mah. hayvanlar ilanı Canbalı Mah. hayvanlar ilanı ver Canbalı Mah. hayvanlar fiyatları Canbalı Mah. hayvanlar ilanları Canbalı Mah. hayvanlar ilanı
ITHAL DAMIZLIK GEBE DÜVELERI ARACISIZ BIRINCI ELDEN IKI KATLI ÖZEL TIRLARIMIZLA HAYVANLARI CIFTLIGINIZE KADAR TESLIMATINI BIZ YAPIYORUZ.

Damızlık ithal gebe düvelerimizin hepsi Orijinal Fleckvieh´dir. Sütcü ve Etci kombine Irkdir. ithalat yapılan Devleti Damizlik Birliklerine kayitli ve Pedigrelidir. Bakanlik sartnamesine uygundur!

Avusturya ve Almanya´dan dünyanin en yüksek genetik özelliklerine sahip Damizlik gebe Düve (Simental, Montofon ve Holstayn) Ithal etmekteyiz. Ithal Damizlik Hayvanlarimiz bütün bakanlik sartnamelerini yerine getirmektedir.

Simentalin ana yurdu Avusturya olup dünyanin en yüksek genetik özelliklerine ve süt verimine sahiptir. Kombine irk oldugundan hem etci hemde sütcüdür. Bütün hastaliklardan ari´dir. Damizlik Simental ve Montofonlar yüksek süt verimine ve genetik özelliklere sahiptir

Gebelik süresi ortalama 4-7 ay

Senelik Süt verimi ortalama 6000-10.000kg

Agirliklar 450-700kg arasindadir.



Hayvanlari Iki katli özel Tirlarimizla ciftliginize kadar teslim ediyoruz.

Arayın görüşelim...
  • #4453963
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Büyükbaş hayvanlar
  3. Deve ilanları
  4. Bursa
  5. Karacabey
  6. Canbalı Mah.
  • KARSTAN ABDULLAH ÇAKIRCA

    HERKESE BOL KAZANÇLI HAYIRLI ALIŞVERİŞLER HER CİNSTEN(SİMENTAL,MONTOFON,YERLİ ) ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.