silivri basinkent-1 sitesinde kiralik yazlik

silivri basinkent-1 sitesinde kiralik yazlik

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
1.800₺
  • 1.800₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
silivri basinkent-1 sitesinde kiralik yazlik
 
silivri basinkent-1 sitesinde kiralik yazlik silivri basinkent-1 sitesinde kiralik yazlik silivri basinkent-1 sitesinde kiralik yazlik
Silivri Basinkent 1 sitesinde, muhtesem manzarali 3 katli triplex villa. aylik yazlik 1800 tl sezonluk yazlik 5000 tl yaz-kis senelik kiralamalarda 600 tl villa beyaz esyalariyla birlikte esyali olarak kiraliktir. surekli oturmak isteyen olursa esyalar bosaltilabilir istege gore. site guvenlikli ve inanilmaz duzenlidir. yuzme havuzu, ozel iskelesi, tenis kordu, basket sahasi, cocuklar icin bisiklet ve oyun alanlari mevcuttur. klassis otelin yaninda, silivriye yuruyus mesafesindedir. villanin 3. katindaki terasta muhtesem silivri ve mehtap manzarasi yaz gecelerinin unutulmazidir.. odalardaki yataklar bu yaz yenilenecektir, ilk defa yeni kiralayan kullanacak. ev kombilidir, isitma problemi yoktur. site aidati 60 tl. dir.
  • #1736798
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.