sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar

sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar

İstanbul / Avcılar / Mustafa Kemal Paşa Mah.
 
sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar sihirbaz palyaço kiralama istanbul avcılar
Sihirbaz Palyaço Kimdir?

DUNYANIN EN IYI ANIMATORLERI YARISMASINDA ILK 100 DE SECILMIS OLAN OTEL ANIMATORU VE IZMIR EGE UNIVERSITESI ANIMASYON BOLUMU MEZUNU OLAN TAHA YILDIRIM 2009 yılında animasyon ajanslarında başladıgı palyaçoluk kariyerinde yükselerek 2011 de kendi ajansımı home ofis olarak Avcılar'da kurdum. Bugün siz değerli müşterilerim olan çok değerli miniklere severek isteyerek gonulden sihirbazlık da ekleyerek hizmet vermekteyım. Ekibim işini bilen bu işi severek yapan profosyonel genc çocuk sever genclerdir.

Sihirbaz palyaço olarak siz değerli miniklerimiz için uzun yıllardır, profesyonel ve keyifli hizmetler vermekteyiz. Sizde bu özel günlerinizi daha da özel kılmak için bizimle irtibat kurabilirsiniz. Doğum günü, parti, açılış vs. organizasyonlarınızda titizlik ile yanınızdayız.

Belirlediğiniz gün ve saatlerde uzman ekibimiz bulunduğunuz yere gelerek sizinle birlikte unutulmucak eğlence dolu saatler geçireçektir

YUZDE 100 EGLENCE GARANTILI VE SHOWMEN EDASIYLA GELIYORUZ. 1 TEK ÇOCUK BILE KOSEDE OTURMADAN ADETA BIR PARATONER GIBI 2 SAAT BOYUNCA ÇOCUKLARI EGLENDIRIP OYNATIYORUZ. 6 YILLIK DENEYIM DILE KOLAY:)

Şu sıralar hem SİHİRBAZLIK hem PALYAÇOLUK ikisini bir yaparak showuna da volkanlar konfetiler kar serpintileri de katarak çılgınca müzikler eşliğinde adeta çocukların aklını alıyor:)

ÇOCUKLARINIZ EĞLENCEDEN MUTLULUKTAN HAVALARA UÇSUN İSTEMEZMİSİNİZ O HALDE NE DURUYOSUNUZ Kİ?

sihirli numaramızı arayın:) 0 531 8944738 TAHA YILDIRIM İST.
  • #4462362
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Sanatçılar, Organizasyonlar
  3. İstanbul
  4. Avcılar
  5. Mustafa Kemal Paşa Mah.
  • kemncı kiralama

    istanbulda sürpriz evlenme teklifi doğumgünü kokteyl karşılama kemancısı 0554 80 ...

  • burdur ilahi grubu ve semazen ekibi

    BURDUR merkez ve bütün ilçelerinde sizlere ilahi grubumuz ve semazen ekibimizle ...

  • ANKARA İlahi Grubu - Semazen Ekibi

    Ankara da yaklaşık 20 yıldır hizmet veren ilahi grubumuz ve semazen ekibimizle s ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.