sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler

sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler
 
sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler sertifikali holstein, simental, gebe düve, inekler
TOSUNOĞLU BESİ çiftliğinden besili, doğal beslenmiş, sağlıklı sertifikalı uygun fiyata SÜT YETİŞTİRİCİLİĞNE UYGUN İnek ve düveler. İneklerimiz HOLSTEİN (ALACA) cinsidir. (Siyah Alaca (Holstein) sığır ırkı, dünyada yayılımı en geniş olan, süt ve et verimi amacıyla yetiştirilen bir kültür ırkıdır.) GÜNDE 22-35 KG ARASI SÜT VERMEKTEDİRLER. Hayvanların hepsi düzenli olarak veteriner kontrolünden geçmekte olup sağlıklıdırlar.Aşıları ve bakımları tamdır. Satılacak hayvanlar özenle seçilmiş, doğal beslenmiş, sağlıklı verimli süt fabrikası ineklerdir. Fiyatlarımız 3750 tl'den başlamakta, fiyatlar değişmektedir.Pazarlık payımız vardır, elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz çünkü hayvancılığın ülkemizde gelişmesinden yanayız Hayvanlarımızı görmek ve elden satın almak için çiftliğimize bekleriz. Fiyat, detaylar ve kurbanlık satışı için lütfen telefonla NECMİ BEY'E ilandaki numaradan sorabilirsiniz.
  • #3218230
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.