şerifalide daire karşılığı-satılık bina

şerifalide daire karşılığı-satılık bina

Marmara » İstanbul » Yukarı Dudullu
1.750.000₺
  • 1.750.000₺
    Marmara » İstanbul » Yukarı Dudullu
şerifalide daire karşılığı-satılık bina
 
şerifalide daire karşılığı-satılık bina şerifalide daire karşılığı-satılık bina şerifalide daire karşılığı-satılık bina şerifalide daire karşılığı-satılık bina
BİNA ÜMRANİYE ŞERİFALİ DE M.AKİF MAHALLESİDE BULUNMAKTADIR. BİNANIN BULUNDUĞU ARSA 481M2 DİR. BİNA 3 KATLI, 5 DAİRE 2 DÜKKANDAN OLUŞMAKTADIR. MÜTEAHHİTLER İÇİN ÖNEMLİ BİR İŞ VE KAZANÇ İMKANIDIR. MÜTEAHHİTLERİN DAHA ÖNCE BİTİRMİŞ OLDUĞU DAİRELERLE TAKAS EDİLEBİLİR. BİNAMIN HEMEN ARKA BİTİŞİĞİNDE AYNI TİP VE ÖZELLİKTE BİR BİNA DAHA VARDIR. ORANIN SAHİBİNİ DE İKNA EDEBİLİRSENİZ YAKLAŞIK 960M2 ARSA ORTAYA ÇIKAR. BU DA EMSALİN ARTMASINA NEDEN OLUR. %55 VEREN OLDU VERMEDİK.DAHA CAZİP TEKLİFLER BEKLİYORUZ. lÜTFEN CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN. HE GELECEK OLAN BEN BURADA OTURACAĞIM DİYORSA NE ALA FİYAT YUKARIDA YAZDIĞI GİBİDİR. HAYIRLI GÜNLER..
  • #3554821
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.