Seramik Isıtıcı Lamba Kuluçmak' da

Seramik Isıtıcı Lamba Kuluçmak' da

Antalya / Alanya / Şekerhane Mah.
20₺
 
Şekerhane Mah. hayvanlar fiyatları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı ver Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı Şekerhane Mah. hayvanlar fiyatları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı ver Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı
KuluçMak Seramik Isıtıcı Lamba

Isıtıcı Lamba Isıtıcı Ampul Çeşitleri ve en uygun Fiyatları kulucmak’ da

KuluçMak Seramik ısıtıcı lamba kullanım alanları civciv kümesleri, tavuk kümesleri, civciv ısıtıcı ve tavuk kümesi ısıtıcısı olarak kullanılan en az elektrik sarfiyatı ile en çok ısı yayabilen seramik ısıtıcı lamba kuluçka makinasından yeni çıkmış civcivler için kullanılması idealdir, civcivler en az 21 günlük olana kadar suni ısıtma ile kontrol edilmelidir. Aynı zamanda çok soguk havalarda tavuk kümeslerinizde ısıtma sistemi olarak kullanabileceginiz en az elektrik sarfiyatı ile, en yüksek ısı saçabilen seramik ısıtıcı lamba kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

220 v, 100 wat seramik ısıtıcı ampul, lamba.

Mevsim şarlarına göre değişmekle birlikte 2 m2 alanı rahatlıkla ısıtabilen civcivlerin sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı olan seramik ısıtıcı lamba, en uygun seramik ısıtıcı lamba çeşitleri ve fiyatları kulucmak’ da

Civciv Kafesi Isıtmasının Önemi

Kuluçkada çıkan civcivler çok narin hassas olurlar ilk günlerde soguk alan üşüyen bir civciv ertesi gün halsizleşip hemen ölebilir halsizleşen civcivi hayata döndürmek çok zordur önceden önlemi alınmalı gereken şartlar yerine getirilmelidir aksi halde civcivler ölür gider.

Kuluçka makinasında yumurtadan çıkan civcivlerin kurumasını bekleyin, en az 6 saat sonra kurudurklarını göreceksiniz toplu bir şekilde yumurtadan çıkan kurumuş civcivleri önceden hazırladıgınız civciv kafesine aktarın civciv kafesinin ısısı ilk 3 gün veya 1 hafta 33 35 derece olamlı, civcivleri kuluçka makinasından çıkarmadan önce mutlaka civciv koyacagınız kafesi kontrol etmelisiniz herhangi bir sorun yoksa artık civcivleri kafeslerine aktarabilirsiniz, ilk hafta 33 ile 35 derece olan ısı 2. Hafta 2 derece düşürün yani 33 derece ile 31 derece arası olaması idealdir, 3.hafta ine 2 derece düşürerek 31 derece ile 29 derece arası sabit tutmalıyız, artık mevsim şartlarına göre 3 hafta bahceye salınabilir civcivler kış aylarında isek 6 haftalık olana kadar seramik ısıtıcı lamba ile ısıyı kontrol etmelisiniz, infrared ısıtıcı lambadan daha dayanıklı az elekrik sarfiyatı ile dört katı ısı saçabilen seramik ısıtıcı lamba kullanmanızı tasiye ediyoruz.

İster Ankara’ da olun ister Adana’ da kuluçka makinası ve malzemeleri’ ni kargo ile hızlı bir şekilde Türkiyenin hangi ilinde hangi içesinde olursanız olun adresinize gönderiyoruz.
  • #4469451
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Aksesuar, mama, yem, bakım ürünleri
  3. Antalya
  4. Alanya
  5. Şekerhane Mah.
  • satılık ot balyası

    Yeni ürün 233 adet 1. kalite kuru ot balyası adedi 9 TL toplam 1800TL.Toplu hald ...

  • Satılık güvercin gübresi

    Satılık güvercin gübresi var 20 yıllık yaklaşık 2 ton almak isteyen benimle ilet ...

  • 170 adet yonca balyesi

    05387312763 numaradan arabilirsiniz.acil satılık ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.