seramik fayans tesviye sistemi seti - metal penseli + takozlu + klipsli - usta takım seti

seramik fayans tesviye sistemi seti - metal penseli + takozlu + klipsli - usta takım seti

Konya / Selçuklu / Feritpaşa Mah.
90₺
 
seramik fayans tesviye sistemi seti - metal penseli + takozlu + klipsli - usta takım seti seramik fayans tesviye sistemi seti - metal penseli + takozlu + klipsli - usta takım seti seramik fayans tesviye sistemi seti - metal penseli + takozlu + klipsli - usta takım seti seramik fayans tesviye sistemi seti - metal penseli + takozlu + klipsli - usta takım seti
Seramik Fayans Tesviye Sistemi Seti - Metal Penseli + Takozlu + Klipsli - Usta Takım Seti3 ÜRÜN BİR ARADA FULL PAKET ÜRÜN - KARGO BEDAVA

Seviye tespit artısı klipsi ( plastiği ) fayans, karo, düz yüzeylerde eşit aralık ve dengeli (terazide) kalmasını düzenlemek için kolaylık sağlar. Fayans ustaları için çok kolaylık sağlayan bir üründür. Her pakette 200 adet klips bulunur. Kdv dahil yazan fiyat 200 lü tek paket içindir. ( ARTI İÇİN GEÇERLİDİR )

Seviye tespit takozu pakette 100 adet bulunur. Metal Pense ise her pakette 1 adet tir.

Geri çekilebilir yüzgeçleri sayesinde + artı kenarlarında veya T kenarlarda yüzeye rahatça uygulanabilir. Fayans, karo, seramik ve benzeri tüm yapısal yüzeylerde kolayca terazileme yani seviye tespitini sağlayabilirsiniz.

Hızlı ve basit bir şekilde sökülebilir üründür. Fayans, karo veya seramik döşeme işlemi bittikten ( kuruduktan ) sonra derz dolğuya geçmeden takozlar çıkartılabilmektedir. Takozları ise daha sonra kullanabilirsiniz. Takozlu seramik döşeme sistemleri için en ideal üründür.

Seramik, fayans, karo gibi ürünlerin inşaatlarda kolay ve düzgün terazide kalmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Türkiye'de üretilmiştir. Plastik malzemedir.

Kalınlık olarak 3 tiptir : 1mm - 2mm - 3mm Sipariş notunda kalınlığını belirtebilirsiniz. Seviye Tespit Sistemi Türkiye

Seviye tespit artısı nedir ? Nasıl kullanılır ? Faydaları nelerdir ?

Kolay Tesviye fit seramik fayans ustaları için geliştirilen ve döşenirken ustalara çok büyük kolaylık sağlayan bazıları tarafından seramik – fayans artısı denilen plastik parçalara verimli bir alternatif olarak geliştirilen bir sistemdir. Derz mastarı tesviye seti, Mastar alma seti. Seramik.

Peki Kolay Tesviye Fit ustalara ne kazandırır?

Döşenen seramik – fayansların seviye farkı problemlerini ortadan kaldırır Döşenen zemin nedeniyle oluşan sorunların önüne geçer Seramik – Fayans ustasına döşemede kolaylık sağlar, zamandan kazandırır. Seramik Seviye Derz Sistemi. Takozlu seramik döşeme
  • #4426170
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Bahçe ve Yapı market
  3. El Aletleri
  4. Konya
  5. Selçuklu
  6. Feritpaşa Mah.
  • Sahibinden satılık Stihl MS 460

    Sahibinden satılık Stihl MS 460 TEMİZ KULLANILMIŞTIR ...

  • uludağ gönye kesme

    MERHABA ARKADAŞLAR... TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİ YOLLANIR ...

  • menteşe deliği açma matkabı

    TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİLİR ANLAŞMALI KARGO FİR ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.