satılık yorkshire terrier yavru köpekler

satılık yorkshire terrier yavru köpekler

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Dişi köpek Bademler Köyü Bademler Köyü köpek fiyatları Dişi Sahibinden Bademler Köyü Yorkshire terrier Dişi köpek
İngiltere'nin madencileri tarafından,tünellerdeki fareleri yakalamaları için Yorkshire'da yetiştirildiler.Ataları arasında

Skye terrieri, siyah-kahverengi oyuncak terrier, Dandie Dinmont ve Maltalı cinsler vardır.İlk kez 1870 yılında bir köpek şovunda ortaya çıktılar. Doğum süreçleri zordur bu sebeple veteriner gözetimi gerekmektedir,yavruları doğduklarında siyah tüylere sahiptirler 1 yıl sonra tüyler esas rengine kavuşur.Kulakları genelde dik ya da yarı dik olur. Burunları ortalama uzunlukta, yüzüne uygun olacak şekilde yaratılmıştır. Çok sevimli bir dış görünüşe sahiplerdir. Yorkshire Terrier besleyen kişilerin çoğu evcil hayvanlarının tüylerini, değişik ya da marjinal modeller ile süsler, tıraşlar ya da çeşitli tokalar ve aksesuarlar ile renklendirir. Tam bir şov ırkıdır. Birçok güzellik yaraşmasında, ön sıralarda boy gösterirler. Eğitime oldukça yatkın olmasına rağmen, bazen inatçılık yaparak sıkıntı yaratabilir. Yine de geçici ve kolay aşılan bir problemdir. Diğer evcil hayvanlara, özellikle de küçük olanlara ve diğer köpeklere karşı biraz saldırgan olabilirler, ama bu da aşılabilir bir problemdir. Havlamayı çok sevmelerine rağmen, gerekli ve yeterli eğitim verildiğinde, bu problemi de kolaylıkla aşacaklardır. Yabancılara karşı içinde her zaman mesafe vardır ama sahibine karşı harika bir köpektir.Diğer hayvanlara ve diğer köpeklere karşı saldırgan yapıdadır.İnatçı bir yapısı olabilmektedir eğitim açısından eğitilebilir fakat baya zaman alacak bir köpektir.Çok fazla sevgi ve ilgi onun hayatını mutlululaştıran en temel durumdur.Kızdırıldığında ısırma eğilimi vardır.Çoğunlukla çok şirin bir köpektir ama tuvalet eğitimi konusunda sıkıntı oluşabilir.Yorkshire Terrier çok havlar mı? evet bu köpek çok fazla havlar fakat eğitimle engellebilmektedir.Yinede bunu bilerek hareket etmelisiniz.Gelen seslere en çok tepki verebilmektedir.Mesela bir zil sesi bile onun havlamasını sağlayabilir yada verdiği tepkiyi havlayarak gösterebilir komşular açısından sorun olmaması için eğitmeniz gerekiyor.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

  • #4491365
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık domerman yavruları

    Dobermanlar zarif bir görüntüsünle beraber çok güçlü köpeklerdendir.Derin bir gö ...

  • satılık şivava chihuahua yavru

    Chihuahua Köken olarak bu ırkın Meksiya ait olduğunu bilinmektedir fakat Çin’den ...

  • alman kurdu satılık köpekleri

    Karakter yapısına kısaca bir göz attığımızda, mükemmel bir aile köpeği olduğunu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.