satılık yorkshire terrier dişi

satılık yorkshire terrier dişi

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Yorkshire terrier yaş 0-3 Aylık İsmetiye Mah. Yorkshire terrier ilanları Yorkshire terrier Dişi köpek İsmetiye Mah. köpek fiyatları köpek Yorkshire terrier fiyatları
İngiltere'nin madencileri tarafından,tünellerdeki fareleri yakalamaları için Yorkshire'da yetiştirildiler.Ataları arasında

Skye terrieri, siyah-kahverengi oyuncak terrier, Dandie Dinmont ve Maltalı cinsler vardır.İlk kez 1870 yılında bir köpek şovunda ortaya çıktılar. Doğum süreçleri zordur bu sebeple veteriner gözetimi gerekmektedir,yavruları doğduklarında siyah tüylere sahiptirler 1 yıl sonra tüyler esas rengine kavuşur.Diğer terrier ırkı köpekler gibi bu köpekte sahibine düşkün,yabancılara karşı soğukkanlıdır.Diğer hayvanlarla çok iyi anlaşamazlar.Oldukça cesuri,inatçı ve canlıdırlar.İnsana arkaşlık eden köpekler olarak oldukça popülerdirler.Apartman hayatına kolayca adapte olabilirler fakat dışarıda olmayı severler.Soğuk havalara karşı dayanıklı değillerdir kış aylarında dışarı çıktıklarında kıyafet giydirilmelidir.Kısa boylu bir köpektir. Küçük kafasının üst kısmı düzdür. Ağzı orta büyüklüktedir. Dişleri makas ısırışı ile ya da üst üste gelecek şekilde kapanmalıdır. Burnu siyahtır. Orta büyüklükteki gözleri koyu renkli göz çevresi ile birlikte koyu renktedir. Dik kulakları V şeklindedir. Önden bakıldığında dört bacağı da düzdür. Yuvarlak ayaklarının tırnakları siyahtır. Arka tırnakları genellikle alınır. Kuyruğu orta uzunlukta kesilir ve kuyruğunu sırtından yukarıda taşımaktadır. Avrupa’nın birçok yerinde kuyruk kesimi yasal değildir. Uzun, parlak kürkü ipeksidir ve her iki tarafından da aşağı sarkmaktadır. Kürkü mavi ve bronz renklerde olabilmektedir. Gövdesi ve kuyruğu mavi, kalan kısmı ise bronz renktedir. Yavru köpekler kahverengi siyah ve bronz renklerinde olurlar. Baş kısmındaki tüyler o kadar uzundur ki, köpeğin görüşünü engellememesi ve yemek tabağına girmemesi için toplanması gerekmektedir. Bazı kişiler bu tüyleri tıraş ettirmeyi tercih ederler.Macera düşkünü bu küçük köpek oldukça enerjik, cesur, sadık ve zekidir. Küçük bir köpeğe nasıl davranılacağını anlamak için vakit harcayan bir sahibi varsa, Yorkshire Teriyeri harika bir arkadaş olacaktır. Sahibine karşı sevgi doludur ancak yabancılara karşı şüpheci ve yabancı köpeklerle diğer hayvanlara karşı da saldırgan olabilirler. Yalnızca yaşı büyük, düşünceli çocuklar için önerilmektedir. Çok küçük oldukları için, çoğu kişi bir köpeğin yapmaması gereken davranışları göstermesine izin verirler. Bu da köpeğin huyunun değişmesine neden olur. Fazla ilgi bekleme, kıskanç davranışlar, şaşırdığında, korktuğunda ısırmaya çalışma gibi davranış bozuklukları gösteren köpeklerin sahiplerinin ona nasıl davrandığını tekrar düşünmesi gerekmektedir. Sahibi, köpeğin uyması gereken sınırlı açıkça göstermediğinde bazen inatçı olsa da eğitilmesi kolaydır. Ev kurallarının öğretilmesi zor olabilir. Mükemmel bir bekçi köpeğidir. Oldukça sevimli sevecen köpeklerdir. Çocuklarla bırakılabilir. Köpeğin boyutu küçük olduğu için sahibi, köpeğin evdeki hakimiyeti ele geçirmesine izin verdiğinde sorunlar ortaya çıkmaktadır. Doğru şekilde eğitilirse oldukça sevimli bir köpektir.Apartman yaşamı için uygun bir köpektir. Kapalı alanlarda oldukça hareketlidir. Bahçe olmadan da yapabilir. Soğuğa karşı hassastır. Ilık iklimleri tercih eder.

---PET AÇIKLAMASI---

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4419611
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • satılık chow chow çin aslanı yavru

    Genellikle tek kişiye bağlanır. Aile üyelerine mesafeli davransa da onlara çok s ...

  • alman kurdu satılık yavruları

    Ekstremiteler bu yüzden birbirlerinin boyut ve açı olarak tamamen aynı olmalıdır ...

  • minyatür schnauzer yavruları

    Veteriner hekim kontrolünde sağlık ve ırk garantili günü gelmiş aşıları yapılmış ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.