satılık yamaha ycl 450 klarnet

satılık yamaha ycl 450 klarnet

Marmara » İstanbul » Maltepe
1.500₺
  • 1.500₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
satılık yamaha ycl 450 klarnet
 
satılık yamaha ycl 450 klarnet satılık yamaha ycl 450 klarnet satılık yamaha ycl 450 klarnet satılık yamaha ycl 450 klarnet satılık yamaha ycl 450 klarnet satılık yamaha ycl 450 klarnet
Sahibinden satılık ikinci el YAMAHA YCL 450 SİLVER model profesyonel klarnet. Klarnet tamamen temiz olup şu ana kadar hiçbir arıza meydana gelmemiştir. Gövdesinde çatlak veya zedelenme yoktur. Tüm bakımı ve yenilemesi yapılmıştır. Sazın özellikleri ve yapılan bakım ve iyileştirmeler aşağıda belirtilmiştir. İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. Şu anda piyasa fiyatı 2900tl ile 3200tl arasında değişmektedir. Benim istediğim satış fiyatı 1500TL olup pazarlık payı yoktur. İRTİBAT: MURAT POLAT () ÖZELLİKLERİ * Yamaha YCL 450 Silver model * Baril uzunluğu 65 mm * Boehm sistemi tuş takımı * Abanoz gövde * 17 tuş ve 6 halkadan oluşan gümüş kaplama nikel tuş takımı * Sib Klarnet * Yamaha 4C bek (ağızlık) * CLC-180 model yamaha taşıma çantası YAPILAN İYİLEŞTİRMELER * Tuş takımı tamamen parlatıldı. * Tüm mantar takımları değiştirildi. * Sıfır Orijinal yamaha güderi takımları takıldı. * Tonlama ve perde ayarı yapıldı.
  • #3650367
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.