satılık whiskas british shorthair yavruları

satılık whiskas british shorthair yavruları

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
satılık whiskas british shorthair yavruları
 
satılık whiskas british shorthair yavruları satılık whiskas british shorthair yavruları satılık whiskas british shorthair yavruları satılık whiskas british shorthair yavruları
İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 www.petonya.com TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ Tüm ırkları bulabileceğiniz sosyal medya adresimiz http://www.facebook.com/petony a34 EMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ELMA AĞACI ANAOKULU YANI ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL British Shorthair 19. yüzyılın sonlarına doğru Harrison Weir adında bir kedi sever tarafından kedi gösterisinde sergilenerek tüm dünyaya tanıtılmıştır. Uzun bir süre boyunca da kedi şov dünyasının en popüler kedisi olan British Shorthair'in yıldızı uzun tüylü İran kedisiyle birlikte 2. Dünya Savaşı sıralarında sönmüştür. İngiltere'de bugün bu kediler Amerika'daki kardeşlerinin aksine renklerine göre ayrılırlar ve her renk ayrı bir ırk olarak kabul edilir.
  • #3441356
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • iran persian cinsi oğlumuza eş arıyoruz

    beyaz 2 yaşında iran persian cinsi erkek kedimize çiftleştirmek üzere eş arıyoru ...

  • Chinchilla kızıma eş arıyoruz. (İstanbul)

    14 Şubat 2012 doğumlu Gri Chinchilla kızıma aşıları tam olan bir İran, Chincilla ...

  • diyarbakırdaki erkek kedime dişi arıyorum

    diyarbakırda veya mardinde 1 yaşındaki erkek ankara kedime eş arıyorum.tercihim ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.