satılık teacup yorkshire terrier yavruları

satılık teacup yorkshire terrier yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Yorkshire terrier köpek Osmangazi Yorkshire terrier yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah. köpek ilanı
*PET AÇIKLAMASI

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBO OK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/sc oobypetlife/

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-***--*-*-*--*-* -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

yavru köpekler,satılık yavru köpekler,satılık yorkshire terrier yavruları,satılık yorkshire terrier,yorkshire terrier yavruları,teacup yorkshire terrier,satılık teacup yorkshire terrier yavruları,köpekler,köpek,yavru köpek,köpek yavrusu,terrier,yorkie,yorkshire,ev köpeği,köpek

-Bu ırk sanki macera için yaratılmış bir ırk gibidir.Macerayı çok severler.Küçük olduklarını kendilerinin düşünmezler sanki koca bir köpekmiş gibi kendilerini sanarlar.Bu küçük cins çok sadık aynı zamanda enerjik bir yapıya sahip.Yabancılara karşı içinde her zaman mesafe vardır ama sahibine karşı harika bir köpektir.Diğer hayvanlara ve diğer köpeklere karşı saldırgan yapıdadır.İnatçı bir yapısı olabilmektedir eğitim açısından eğitilebilir fakat baya zaman alacak bir köpektir.Çok fazla sevgi ve ilgi onun hayatını mutlululaştıran en temel durumdur.Kızdırıldığında ısırma eğilimi vardır.Çoğunlukla çok şirin bir köpektir ama tuvalet eğitimi konusunda sıkıntı oluşabilir.Yorkshire Terrier çok havlar mı? evet bu köpek çok fazla havlar fakat eğitimle engellebilmektedir.Yinede bunu bilerek hareket etmelisiniz.Gelen seslere en çok tepki verebilmektedir.Mesela bir zil sesi bile onun havlamasını sağlayabilir yada verdiği tepkiyi havlayarak gösterebilir komşular açısından sorun olmaması için eğitmeniz gerekiyor.Özel bir koruma eğitimi verilmememesi gerekiyor aksi halde bir takım problemler yaşayabilir zaten korumacı bir yapıya sahiptirler.Bu köpek ırkı Apartmanda beslenmeye uygun bir ırktır.Soğuk onun için kötüdür soğukta çok dikkat edilmelidir.Çok fazla egzersize ihtiyaç duymayan bir ırktır ama yinede belli düzenli bir egzersiz onu daha mutlu edecektir.Tüyleri nedeniyle bakımı biraz zordur.Hergün taranması gerekmektedir.Tüylerinin bir kısmı toka yardımı ile toplanırsa iyi olur.Dişleride düzenli bir şekilde temizlenmesi gerekir.Bu ikisi yapılması gereken düzenli bir işlemdir.Yorkshire Terrier bir küçük köpek cins ve terrier türü 19. yüzyılda geliştirilen Yorkshire , İngiltere giyim fabrikalarında fareleri yakalamak için. [3] cins tanımlayıcı özelliği 7 pound (3.2 kg) maksimum boyutu, [4] , bazı bu aşmak ve 15 pound (6.8 kg) kadar büyüyebilir rağmen. Bu yerleştirilir Toy Terrier bölümünde Terrier Grubu tarafından Fédération Internationale Cynologique ve Oyuncak Grubu veya Refakatçi Grubu da dahil olmak üzere diğer köpek kulübesi kulüpleri tarafından Amerikan Kennel Club . Popüler bir arkadaşı köpek , Yorkshire Terrier ayrıca gibi diğer ırkların geliştirilmesine parçası olmuştur Avustralyalı İpeksi Terrier . Gri, siyah ve bronzlaşmış bir ceket ve ırkın takma adı Yorkie .Yorkshire'lar cesur, enerjik ve macerayı seven bir ırktır. İnatçı Yorkshirelara rastlansa da genellikle kolay eğitilirler. Sahibine bağlı ve koruyucudur. Küçük boyutu yüzünden iyi denetlenmezse küçük çocuklarla yalnız bırakılmamalıdır. Büyük köpeklere karşı fazla cesur davranabilirler ancak diğer ev hayvanları ve kedilerle iyi geçinirler.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4434764
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • köpek almak istiyorum cins önemli değil

    Arkadaşlar 150 200tlye kopek arıyorum cins farketmez sadece yavru olması şart ma ...

  • meltese terrier kızımız maya'yı iyi bir aileye sahiplendiricem

    Kızımız 4 yaşında safkan maltese terrier aldığımda 1 aylıktı çok üzülerek ailevi ...

  • Satılık golden retriver

    Köpeğim 1 yaşına yeni girdi aşılar full kimlik vardı kayıp oldu köpeğim k.maraşt ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.