satılık teacup yorkshire terrier dişi

satılık teacup yorkshire terrier dişi

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Çelebi Mah. köpek fiyatları yaş 0-3 Aylık köpek Çelebi Mah. Yorkshire terrier Dişi Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanları köpek Yorkshire terrier fiyatları
--- PET AÇIKLAMA ---

Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

// / /// /// /// // / // /

Bu ırk sanki macera için yaratılmış bir ırk gibidir.Macerayı çok severler.Küçük olduklarını kendilerinin düşünmezler sanki koca bir köpekmiş gibi kendilerini sanarlar.Bu küçük cins çok sadık aynı zamanda enerjik bir yapıya sahip.Yabancılara karşı içinde her zaman mesafe vardır ama sahibine karşı harika bir köpektir.Diğer hayvanlara ve diğer köpeklere karşı saldırgan yapıdadır.İnatçı bir yapısı olabilmektedir eğitim açısından eğitilebilir fakat baya zaman alacak bir köpektir.Çok fazla sevgi ve ilgi onun hayatını mutlululaştıran en temel durumdur.Kızdırıldığında ısırma eğilimi vardır.Çoğunlukla çok şirin bir köpektir ama tuvalet eğitimi konusunda sıkıntı oluşabilir.Yorkshire Terrier çok havlar mı? evet bu köpek çok fazla havlar fakat eğitimle engellebilmektedir.Yinede bunu bilerek hareket etmelisiniz.Gelen seslere en çok tepki verebilmektedir.Mesela bir zil sesi bile onun havlamasını sağlayabilir yada verdiği tepkiyi havlayarak gösterebilir komşular açısından sorun olmaması için eğitmeniz gerekiyor.Özel bir koruma eğitimi verilmememesi gerekiyor aksi halde bir takım problemler yaşayabilir zaten korumacı bir yapıya sahiptirler.

Kısa boylu bir köpektir. Küçük kafasının üst kısmı düzdür. Ağzı orta büyüklüktedir. Dişleri makas ısırışı ile ya da üst üste gelecek şekilde kapanmalıdır. Burnu siyahtır. Orta büyüklükteki gözleri koyu renkli göz çevresi ile birlikte koyu renktedir. Dik kulakları V şeklindedir. Önden bakıldığında dört bacağı da düzdür. Yuvarlak ayaklarının tırnakları siyahtır. Arka tırnakları genellikle alınır. Kuyruğu orta uzunlukta kesilir ve kuyruğunu sırtından yukarıda taşımaktadır. Avrupa’nın birçok yerinde kuyruk kesimi yasal değildir. Uzun, parlak kürkü ipeksidir ve her iki tarafından da aşağı sarkmaktadır. Kürkü mavi ve bronz renklerde olabilmektedir. Gövdesi ve kuyruğu mavi, kalan kısmı ise bronz renktedir. Yavru köpekler kahverengi siyah ve bronz renklerinde olurlar. Baş kısmındaki tüyler o kadar uzundur ki, köpeğin görüşünü engellememesi ve yemek tabağına girmemesi için toplanması gerekmektedir. Bazı kişiler bu tüyleri tıraş ettirmeyi tercih ederler.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4480266
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • satılık maltese terrier erkek

    --- PET AÇIKLAMA --- Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bi ...

  • Mini maltese yavruları.

    Bunlar iyi gaz sağlığı koşullarına sahip, tüm kağıtları olan güzel yavrular. On ...

  • izmir bayındır satılık kangal yavrusu

    safkan kangal yavrusu izmir bayındır 0535 366 48 10 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.