satılık spitz yavruları

satılık spitz yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
yaş 0-3 Aylık köpek Çırpan Mah. Çırpan Mah. Spitz ilanları Çırpan Mah. köpek ilanı Çırpan Mah. köpek fiyatları
--- PET AÇIKLAMASI ---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/1031077247***6 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-*-*-*-*

Yavru köpek tuvalet eğitimi çok önemli bir konu olmakla beraber, bir yarış değildir. Burada önemli olan şey köpeğinizin yanlış hareketlerini engellenmek ve doğru hareketlerini ödüllendirip, alışkanlık haline getirmesini sağlamaktır. Sonuçta köpekler başta nasıl alışırlarsa o şekilde davranırlar.Başlangıçta yavru köpeğinizin tuvaletini yapması için doğru veya yanlış yer yoktur. Tuvaleti gelir ve yapar. Bizim görevimizi, ona nerenin doğru nerenin yanlış olduğunu pozitif bir şekilde öğretmektir.Köpeğinizi arada bir dışarıya çıkartıp, istediği yere tuvaletini yapması, tuvalet eğitimi değildir.Yavru köpekler iç güdüsel olarak yattığı yeri temiz tutmak isterler. Aşağı belirteceğim yavru köpek tuvalet eğitimi metodlarında bunu kendi avantajımıza kullanacağız.

Yavru köpek tuvalet eğitimi süresince ne kadar dikkatli de olsanız, mutlaka köpeğiniz bazen ortalığı kirletecektir. Merak etmeyin, bu hataları azaltmak sizin elinizde… Pis kokuları da dert etmeyin piyasa ki koku gidericiler ile çok rahat bir şekilde istenmeyen kokulardan kurtulabilirsiniz…

Yavru köpeğinizin kapasitesine dikkat edin ve gerçekçi olun. Sonuçta onlar daha küçük hayvanlar ve onları çok uzun süre kontrol altında tutamazsınız.

Köpeğinizin mama ve su işlerini günlük programlayın ve sürekli bu programı takip edin(Her gün aynı saatte mama verin.). Mama verme zamanını yatma zamanına yakın tutmayın. Köpeğinizin su kabını yatmadan önce yanında alın ve sabah ilk iş olarak tekrar yanına koyun.

Yavru bir köpeğin eğitimi doğduğu günden itibaren önce annesinin ve kardeşlerinin yanında köpek hiyerarşisini, beslenme ve savunma sanatını öğrenerek başlar. Peşi sıra yanında yaşayacağı yeni ailesinin yanına gitmeden onu yetiştirip sosyalleştirecek sahibinin eğitimi ile başlar ki oluşturulacak ortak dil sayesinde olası yaşanacak problemler hakkında bilinçli olunup ona göre önlemi alınsın. Böylece eve gelen türüne özgü hiyerarşisi, beden dili, düşünce yapısı farklı olan bu canlı ilk günden itibaren bilinçli bir şekilde negatif alışkanlıklar ve düşünceler edinmeden sağlıklı ve sosyal bir yapıda sahibi ile uyum içerisinde pozitif olarak hayata atılsın. Hiç bir köpek ne kendini insan zanneder ne de insanları köpek zanneder. O farklı canlılar olduğumuzun, bizim farkında olmadığımız kadar farkındadır.. Biz insan olarak, köpeklerin beklentilerimize hitap etmesini beklerken acaba biz köpeklerin beklentilerini, hiyerarşik yapısını, beden dilini, temel içgüdülerini bilmeden, öğrenmeden onlardan bunu istemeye ne kadar hakkımız vardır? Biz en zeki canlı türü insan olduğumuzu iddia ederken, bu canlıları anlamadan onların bizi anlamasını nasıl bekleriz! Aldığınız köpeğin size hitap eden bir ırk köpek olması yeterli değildir! Aynı şekilde sizin de onun ırksal beklentilerine hitap etmeniz gerekir ki bu beraberlik sonuna kadar sorunsuz bir şekilde devam edebilsin. Köpekler ırk meziyetlerine göre tercih edilerek aynı zamanda mutlaka eğitimi ve yetiştirilmesi gerekliliği de düşünülerek alınmalıdırlar.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435647
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • istanbulda pekinez köpek

    İstanbul içi sahiplendirelecektir telefon:0 (532) 065 96 61 ...

  • izmir çiftlikten satılık kangal

    Çiftliğimiz 2000 li tarih boyunca faliyet göstermiştir. Deneyimli tecrübemizle s ...

  • üzülmemek elde değil

    Amerikan eskimo duygusal oyun oynamayı bırakmayan sevimli bir köpek evde yalnız ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.