satılık spitz mini yavruları

satılık spitz mini yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Erkek Sahibinden Çırpan Mah. Aşılı Spitz Erkek köpek Çırpan Mah. Çırpan Mah. Spitz ilanları köpek ilanlari Çırpan Mah.
0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https://plus.google.com/u/0/+ScoobyPet lifescoobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

-- - ... --- ... --- ... --- -- ... --- ... --- ... --- -- ... --- ... --- ... --- ... --- ...

satılık mini spitz yavruları,satılık mini spitz yavrular,satılık mini spitz,satılık mini spitz köpeği,satılık mini spitz köpekler,satılık spitz,satılık spitz yavruları,satılık spitz,

satılık yavru köpekler,küçük köpek spitz,küçük köpekler,yavru köpekler,yavru köpek,köpekler,

köpek,spitz,spitz mini,spitz yavru,spitz köpeği,ev köpeği,yavru köpekcik,sevimli köpekler,

*MİNİ SPİTZ GENEL ÖZELLİKLERİ

Ortalama boy/kilo: Erkekler 36 cm/8.75 kg, dişiler 30 cm/8 kg civarındadır.

Huy:Tam anlamıyla bir aile köpeğidir, insanlarla yakın olmayı sever, çok akıllı ve kibardır. Zeki olduğu için eğitimi kolaydır. Hayat boyu size arkadaşlık edecektir.

Ortalama ömür:12-14 yaşına kadar yaşayabilirler.

Diğer evcil hayvanlarla uyumluluk:Küçükken diğer hayvanlara alıştırılmalı, mümkünse birlikte büyütülmelidir. Dominant bir karakteri vardır ve evin ‘patronu’ olmak ister. Çok fazla egzersize ihtiyacı yoktur ama oldukça hareketli köpeklerdir. Dışarıda bir kulübede yalnız başına bırakılmaması gerekir. Evin içinde, insanlarla birlikte olmayı sever. 1.5 -1.8 metreye kadar zıplayabilir.

İdeal sahibi:Bir aile köpeğidir, her bireyi ayrı ayrı sever ve tanır. 3-12 ay arasındaki yavrular, 5 yaşın altındaki çocuklar için ağır olabilir. Yalnız yaşayanlar için de ideal bir köpektir.

( KÖPEK BAKIMI )

Günde 3-4 kez onu yürüyüşe, çişe çıkarmanız gerekir. Her bir yürüyüşü evde bir kişi üstlenebilir. Güzel havalarda bu çok keyifli olur. Dışarda birlikte yürür oyun oynarsınız. Ama bazen rüzgar, bazen kar, bazen de sıcaklar sizin keyfinizi alır götürür. İşini bitirse de eve dönsek diye can atarsınız.

Yavruyken eve çişini kaçırabilir. Köpeğe kızamazsın, o bir bebek. Mecbur çişi temizlersiniz her seferinde. Bazen de hasta olur tutamaz çişini, veya kusar, ishal olur. Bazen çok zor gelir temizlemek. Evdeki herkesin, başta annenin de köpeği en az senin kadar seviyor olması gerekir. Yoksa kurtulmak isteyebilirler köpekten.

Bazen havlamalar başlar ve bitmez. Komşular ve evin içindekiler rahatsız olur. Sustur şu köpeği derler. Ancak nasıl? Televizyon gibi değildir ki uzaktan kumanda ile sesini kısasın. Her bir havlama kulağında çınlar. Çaresiz kalırsın. Yine kızamasın.

Bir de yaşadığı sürece (15 yıl gibi bir süre) ondan ayrılmama sözü vermen gerek. şimdi eğer 11 yaşında isen, yaklaşık 26 yaşına kadar ondan ayrılmayacak olman demek. Üniversite döneminde ya da sonrasında insanlar şehir değiştirir, hatta ülke dışına çıkarlar. Bu durumda köpekleri arkada kalır. Şansları varsa köpeklerine bakan bir aileleri vardır.

Eğer köpeğe bir ömür boyu bakacak bir ailen varsa, ve birlikte tatillerinizden birazcık vazgeçebilecekseniz, gün içinde 3-4 kez köpekle yürüyüşü ve oyunları paylaşabilecekseniz, hastalandığında onu veterinere götürebilecekseniz, ona leziz ve dengeli yemekler sunabilecekseniz köpek dünyanın en güzel dostudur. Ancak anne-baban tüm sorumluluğu sana bırakıyor ve kendileri bir köpek istemiyorlarsa, kendi evin olduğunda köpek sahibi olmak en doğrusudur.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4447164
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık chihuahua yavruları

    0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha ...

  • satılık yorkshire terrier

    0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha ...

  • Satılık Tibet Mastifi Yavru İlanı &&&

    ırkının tüm özelliklerini taşıyan yavrularımız secere ve tüm evrakları ile birli ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.