satılık şivava yavruları

satılık şivava yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Chihuahua Sahibinden Çırpan Mah. Chihuahua 1 TL Çırpan Mah. Chihuahua köpek Osmangazi Dişi ve Erkek köpek Çırpan Mah.
PET AÇIKLAMASI

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

---*---*---*---

Tarihçesi

Chihuahua Amerikan kıtasının en eski ve dünyanın en küçük köpek ırkıdır. Meksika'ya ait olsa da görünüşe göre bu ülkeye çin'den getirilmiştir. Avrupa'ya getirilmesi 19. yüzyılın sonlarındadır. chihuahua adını Meksika'nın aynı adlı eyaletinden almıştır. Bu ırk, eski Güney Amerika yerlilerince kutsal kabul edilmekteydi. Bazıları bir insanın avucunun içine bile sığabilir. Yarışmalarda uzun kürklü tipi aynı köpek olmasına rağmen kısa tüylü olanlardan ayrı değerlendirilir. Chihuahua popüler ve ekonomik bir ev köpeğidir.Chihuahua savunma için keskin dişlerine güvenmek zorundadır. Kısaca bir çocuk köpeği değildir. Gürültücü bir köpektir ve tuvalet eğitimi biraz sabır isteyebilir. Pek çok köpek sahibi gazete kağıdı eğitimini tercih eder. Chihuahua'nın diğer köpeklere karşı saldırganlığı ve yabancılara karşı şüpheciliği kontrol altında tutulması için daha yavruyken (2-4 ay) çok iyi sosyalleştirilmesi gerekir. Diğer köpeklerden hoşlanmama eğilimi vardır; hatta Chihuahualar kendi ırklarını diğerlerinden ayırabilir. Yine de çok iyi sosyalleştirilmiş bir Chihuahua her ırktan köpekle anlaşabilir. Daha büyük köpeklere karşı kendisini savunmayı bilir. Egzersize ihtiyacı vardır. Sağlığı açısından bir apartman katında sürekli kapalı tutulması hatalı olur. Chihuahua iyi bir eşlik köpeğidir. Cesur, hayat dolu, kibirli ve atılgan bu köpek verdiği sevginin karşılığını ister. çevik oluşu ayak altında kalmadan seri manevralar yapmasına imkan verir. İnatçıdır ve kıskanacak kadar ailesine bağlanır. Sahiplerinin yüzlerini yalamaktan hoşlanırlar. Sahibi dışında yabancılara şüpheci yaklaşır. Yabancılar varken her adımında sahibini takip eder ve ona yakın olmak ister. Bazıları için eğitimi biraz zor olsa da zeki, öğrenmeye açık ve pozitif pekiştirmeye dayanan kibar bir eğitime iyi yanıt verir. Bu ırk, kızdırılırsa çocukları ısırmayı seçebilir. Sonuçta kaçamayacak kadar küçüktür. Chihuahua soğuktan nefret eder ve hemen titremeye başlayabilir. Serin havalarda bir kazak giydirilmesi faydalıdır. Apartman hayatı için uygundur.Bu şirin küçük köpekleri kucakta taşımak çok kolay olsa da düzenli olarak yürütülürse çok daha sağlıklı ve zinde olacaklardır.Düz ve kısa tüylü olanı haftalık bakımla temiz tutulabilir. Uzun kürklü olanlar yumuşak bir tarakla her gün fırçalanmalıdır. Her iki tipte kulak ve gözlerine su kaçırmamaya dikkat edilerek ayda bir yıkanabilir. Kulaklar düzenli olarak kontrol edilmeli ve tırnaklar kısa tutulmalıdır. Irk orta derecede tüy döker.Kendi eşyalarına (oyuncak gibi) karşı aşırı sahiplenme duygusu vardır. Oyuncaklarını kimi zaman sahiplerine de vermez. Chihuahua inatçı bir köpektir.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435441
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık chow chow

    **PET AÇIKLAMASI** Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 t ...

  • satılık akita inu

    *.PET AÇIKLAMASI -* Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 ...

  • satılık mini spitz yavruları

    .PET AÇIKLAMASI - Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 te ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.