satılık şivava chihuahua yavru

satılık şivava chihuahua yavru

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Bademler Köyü köpek ilanı ver Erkek köpek Bademler Köyü Chihuahua yaş 6-12 Aylık Bademler Köyü köpek ilanları
Chihuahua Köken olarak bu ırkın Meksiya ait olduğunu bilinmektedir fakat Çin’den bu ülkeye getirildiği söylenmektedir.Avrupaya bu köpeğin gelmesi 19. yüzyıl sonlarına doğrudur.İsmini Meksika’da bulunan bir eyaletten almıştır.Güney Amerika yerlileri tarafından kutsal sayılan bir ırktı.Bazı boyutlu olanları bir avuç kadardır.Oldukca popüler bir ırktır.

Boyutları ve Kilosu:

Yükseklik Erkekde 15 – 23 cm

Yükseklik Dişide 15 – 23 cm

Kilo Erkekde 1 – 3 Kg

Kilo Dişide 1 – 3 Kg

eve çok uygun bir ırktır.Chihuahua Bakımı Soğuğa karşı ise cok dirençsizdir soğuk havalarda bir üstüne onu üşümesini engelleyecek giysiler giydirilmesi gerekir.Kucakta bile taşınabilecek kadar küçük olan bu ırk düzenli olarak yürütülmesi halinde sağlık açısından ona çok fayda sağlayacaktır.Hafif bir bakım ile tüylerinin temiz olması sağlanabilir.Ayda bir yıkanması bu köpek için önerilebilmektedir.Kulakları ve Tırnaklarına her zaman bakılmalı ve dikkat edilmelidir.Tüy dökme problemi orta derecedir.Şivavada en çok dikkat edilmesi gereken soğuktur.Şivava çok kibirli ve aynı zamanda hayat dolu bir ırktır.Çok inatçı bir köpektir ona sevginizi göstermenizi bekler çünkü o size sevgisini fazlasınla gösterir.Kıskanclık huyuda vardır ailesine gönülden bağlıdır.Sahibi dışındakinlere karşı Şüpheli bir tavır içersindelerdir sahibinin yüzünü yalamayı çok severler.Bazıları eğitim açısından kötü olsalarda bazıları sabırlı bir eğitim sonrası iyi bir eğitim alabilir.Kızdırılırsa ısırma eğilimi fazlaca olan bir ırktır özellikle çocukları ısırabilir.Chihuahua çocuklara uygunmudur? Çocuklar için uygun bir ırk değildir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

İlk hayvan bakacaklara

  • #4491362
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • alman kurdu satılık köpekleri

    Karakter yapısına kısaca bir göz attığımızda, mükemmel bir aile köpeği olduğunu ...

  • Satılık pomeranian mini

    Elimizde 2 tane yavru 4 aylik pomeranian var bitun bilgileri sifir besuz otuz d ...

  • SATILIK PAG 3AYLIK

    SATILIK PAG 3AYLIK kızım için aldık ama daha önce hiç köpek bakmadık,bundan dola ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.