satılık sibirya kurdu yavruları

satılık sibirya kurdu yavruları

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
satılık sibirya kurdu yavruları
 
satılık sibirya kurdu yavruları satılık sibirya kurdu yavruları satılık sibirya kurdu yavruları satılık sibirya kurdu yavruları satılık sibirya kurdu yavruları satılık sibirya kurdu yavruları
satılık sibirya kurdu yavruları 0543 659 72 02 / 0532 425 87 27 Zeki, fazlasıyla oyuncu, sosyal, Ailelerine bağlı ancak inatçı ve haylaz köpeklerdir. Zeki ve sosyaldirler, çok kolay öğrenirler ama kendi mantıklarınca amaçsız buldukları komutlara uymamakta ısrar ederler .Eğitim verilmesi zor bir ırktır. Evdeki/çevrelerindeki diğer hayvanlarla çok iyi geçinirler ancak fare ve küçük kuşlar gibi küçük hayvanları avlamaya meyillidirler. Çok kolay öğrenirler ancak komutlara cevap almak için sabır ve tutarlılık gerekir. Hava sıcak olmadığı sürece koşup oynamayı çok severler ancak sıcaklarda korunmalı serin bir yerde tutulmalıdırlar. Bu köpeklerin karakteristik bir özelliği daha havlamayı pek sevmemeleridir, o yüzden de bekçi köpeği olarak pek uygun değildirler. Havlamamalarına karşın ulumayı çok severler. Çocuklarla araları çok iyidir, onlara karşı çok tutarlı ve sabırlıdırlar. Sık kürkleri nedeniyle sıcağa tahammülleri yoktur. Özgürce koşup oynamayı çok severler. Boş bırakılmaya gelmezler çünkü kaçıp başı boş gezmeye bayılırlar.
  • #3983606
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • yavru Pekinez satılık

    Sahibinden satilik saf kan Pekinez takas istenilmiyor pazarlik yok cinsiyeti dis ...

  • SAFKAN YASAL JACK RUSSELL TERRİER YAVRULAR AKKUŞ ÜRETİM ÇİFTLİĞİNDEN

    YAVRULARIMIZ SAFKAN VE IRK GARANTİLİ OLUP 1, KARMA+ 2.KARMA+ CORONA ASILARI , LA ...

  • beyaz tea cup shih tzu

    sahibinden beyaz tea cup shih tzu dişi tuvalet eğitimi vardır 3 aylıktır yeni yu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.