satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce

satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce

Karadeniz » Düzce » Düzce
800₺
satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce
 
satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce satılık secereli alman çoban kurdu yavruları düzce
+++çiftliğimiz DÜZCE MERKEZ dedir+++ Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz ''www.yavrukopekci.com'' (WhatsApp üzerinden ilgilendiğiniz ırkın güncel fotoğraf ve videolarını isteyiniz). ****TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÜRETİM ÇİFTLİĞİNİN GARANTİSİYLE***** > İLANLARIMIZDA Kİ RESİMLERİMİZ YAVRULARIMIZA AİTTİR KESİNLİKLE TEMSİLİ RESİM KULLANILMAMAKTADIR... > ZAMANI GELMİŞ BÜTÜN AŞI VE PARAZİT UYGULAMALARI VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMIŞTIR (İÇ VE DIŞ PARAZİT PUPPİES DP VE PUPPİES KORONA ) > YAVRULARIMIZIN HEPSİ %100 SAF KAN OLUP IRK GARANTİLİDİR.. > GELİP YAVRULARI ANNE ALTINDAN SEÇEBİLİRSİNİZ. > YAVRULARIMIZ 24 SAAT VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE OLUP ANNE SÜTÜ VE TAKVİYE PROFESYONEL YAVRU MAMALARIYLA BESLENMEKTEDİR . DİŞİ VE ERKEK YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR. > TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GARANTİLİ GÖNDERİM YAPILIR. >> GÖNDERİMLER EVRAKLARI İLE BİRLİKTE YAPILMAKTADIR. ÜRETİM ÇİFTLİĞİMİZDE.. *Maltese Terrier *** King Charles Cavelier ** * İngiliz Pointer * * Amerikan Bulldog * * Alman Kurdu * ** Golden Retriever ** * Labrador Retriever * ** Doberman ** * Pug (mops) * ** Belçika Malinois ** * Cane Corsa* * Terrier * ** Chihuahua ** * Rottweiler * * Kafkas Çoban Köpeği * * Sibirya Kurdu (Husky) yavruları mevcuttur...Daha detaylı bilgi için lütfen telefon ile irtibata geçiniz 05384111910-0532245484(Engin ALADAĞ).
  • #4111008
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık sibirya kurdu husky yavruları düzce

    ^^^Çiftliğimiz Düzce merkez'dedir^^^ Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi z ...

  • satılık rot, rottweiler, rotfaydır, rotvaydır, yavru, yavrusu, yavruları d

    ***Çiftliğimiz DÜZCE merkezdedir*** Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi zi ...

  • SATILIK GOLDEN RETRİEVER YAVRU, YAVRUSU, YAVRULARI DÜZCE

    (Çiftliğimiz DÜZCE merkezdedir)Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.