satılık poodle yavru

satılık poodle yavru

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
satılık poodle yavru
 
satılık poodle yavru satılık poodle yavru satılık poodle yavru satılık poodle yavru satılık poodle yavru satılık poodle yavru
---PET AÇIKLAMASI---- DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *GOOGLE: https://plus .google.com/103107724754561074673/posts? hl=tr *YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos *BLOGGER: https: //www.blogger.com/blogger.g?blogID=39184 43170833919146#allposts *FACEBOOK: https ://www.facebook.com/Scoobypetlife-706626 236135163/ *İNSTAGRAM: https://instagra m.com/scoobypetlife/ Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. -Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ. ********************* ************** Poodle kendinden son derece emin, vakurmbir duruşa sahip, akıllı ve hareketli bir ırktır. Tamamen kendine özgü bir havası vardır. Zeka seviyesi gerçekten yüksek olan poodle, eğitime en yatkın köpek ırklarından biridir. Standart poodle, daha küçük varyasyonlarına göre daha sakin bir karaktere sahip, iyi huylu bir köpektir. Yalnız kalmayı sevmez, daima insanlarla iletişim halinde olmayı tercih eder. Genellikle yabancılara karşı yaklaşımı sıcak ve çocuklarla iyi anlaşan bir köpektir. Standart poodle diğer köpeklerle de iyi anlaşır. Bazıları iyi bekçilik yapar ve av üzerine eğitilebilir. Yeterli derecede egzersiz yaptırıldığı sürece bir apartman dairesinde bakılabilir. Ev içinde fazla aktif olmadığı için küçük bir bahçesi olan bir evde yaşaması idealdir. Sindirim sistemi hassas olduğundan tek öğün yerine 2-3 öğün halinde beslenme tavsiye edilir.Suyu sever ve uzun yürüyüşlerden hoşlanır. Minyatür veya Toy Poodle'a göre daha enerjik olan ve daha fazla aktiviteye ihtiyaç duyan Standart Poodle düzenli şekilde güvenli bir alanda serbest olarak koşmasına ve oynamasına izin verildiğinde psikolojik olarak ve kondüsyon açısından daha iyi durumda olur.
  • #4176753
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Güzelbahçe de villa da bizimle yasayıp yatılı kalıcak yardımcı aranıyor

    Ev 3 oda 1 salon 11 yasında bir oğlum var evde eşim ben ve çocuğum birde küçük 2 ...

  • 0 numara maltesa terier 2 aylık

    Dişi cok akıllı bir bebek tualet alıskanlıgı vardır yalnız kalmayı sevmiyor ilgi ...

  • secereli rottweiler yavrulari istanbuldan

    secereli rottweiler yavrulari istanbuldan her yavru guzeldir önemli olan ileride ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.