satılık pomeranian yavruları

satılık pomeranian yavruları

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
satılık pomeranian yavruları
 
satılık pomeranian yavruları satılık pomeranian yavruları satılık pomeranian yavruları satılık pomeranian yavruları satılık pomeranian yavruları satılık pomeranian yavruları
Daha fazla bilgi almak içinveyatelefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. - PET AÇIKLAMASI - Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ. DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *GOOGLE: https://plu s.google.com73/posts?hl=tr *YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos *BLOGGER: https: //www.blogger.com/blogger.g?blogID=#allp osts *FACEBOOK: https://www.facebook.com /Scoobypetlife *İNSTAGRAM: https://inst agram.com/scoobypetlife/ +++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++ Pomeranian Boo cinsi bir köpeğe sahip olmak istiyorsanız köpeğin güvenilir üreticilerden alınması çok önemlidir. Çünkü Boo'ya çok benzeyen Splitz gibi bazı ırkların kırmaları Boo diye satılabilmektedir. Bugün ülkemizde ortalama bir Boo'nun fiyatı 2500 $'dan başlamaktadır. Bir Boo'ya sahip olduktan sonra kuru mamayla beslemek en mantıklı yöntem olacaktır. Ayrıca 3 - 4 günde bir köpek fırçalanmalı; fakat çok yıkanmamalıdır. Mümkünse dişlerinin her gün fırçalanması ağız sağlığı açısından çok verimli sonuçlar verecektir. Her gün buna zaman ayrılamasa bile en az haftada bir fırçalanmalıdır. Dişlerin fırçalanması sırasında boğaza su kaçabilir. Böyle bir durumda çenesinin altı okşanarak, öksürmesine yardımcı olmak yeterli olacaktır. Bir zararı yoktur. Pomeranian ırkı diğer küçük ırklara göre; zeka seviyeleri daha yüksek olan köpeklerdir. Bu nedenle de gerek tuvalet eğitimleri gerek itaat eğitimlerini alma konusunda oldukça başarılıdırlar. Pomeranian ırkı hakkında araştırma yaparken; kişiliklerinin çok renkli ve çok farklı karakter yapılarına sahip olduklarını göreceksiniz. Bizler de bu yazıyı hazırlarken öncelikle sizlere bu konuda en doğru ve sağlıklı bilgiyi aktarmayı amaç edindik. Pomeranian ırkı zekaları ve küçük olmalarına rağmen çok enerjik yapıları ile dikkat çekerler. Her zaman dile getirdiğimiz sloganımızı burada da yine belirtmek isteriz. "Evinizde iki adet pomerian var ise; başka bir eğlence aracına ihtiyacınız yoktur." Eğlenceli ve renkli kişilikleri ile evinizin havasını sizinle yaşamaya başladıkları andan itibaren değiştireceklerdir. Öyleki onlarla vakit geçirirken zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadığınız anlar olacaktır. Pozitif enerjileri ile sizi zinde tutarak , neşeleri ve gülen yüz ifadeleri ile de yüzünüzdeki tebessümün daimi olmasını sağlarlar.
  • #4192336
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.