satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla)

satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla)

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla)
 
satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla) satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla) satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla) satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla) satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla) satılık muhabbetler ve Hagen M kafes(tüm ekipmanlarıyla)
1 dişi, 3 erkek dişi:2 yaş renk sarı/beyaz , kırmızı gözlüdür, devamlı yavru verıyor yeşil erkek :2 yaş sarı/yeşil erkek:2.5 yaş ve eğitimli, 3-5 kelime de konuşuyor, tek te verilebilir Mavi erkek, 8 aylık, iridir. Kuşlarımın hepsi kendi üretimimdir. Yurtdışına gideceğim için satıyorum. Yavru garantilidir. Orijinal Hagen M boy kafesi, 2 Hagen yuva ve tüm Hagen ekipmanları da satılacaktır.Kafesi ben fotoda görüldüğü gibi kendim böldüm ve çiftli salma oldu.İstenirse ayırıcı çıkarılıp kafes tek bölüme de dönüştürülebilir.Hagen kalitesini açıklamaya gerek yok zaten.
  • #3911472
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.