satılık mobil 9 D cınema

satılık mobil 9 D cınema

Ege » İzmir » Bornova
70.000₺
  • 70.000₺
    Ege » İzmir » Bornova
satılık mobil 9 D cınema
 
satılık mobil 9 D cınema satılık mobil 9 D cınema satılık mobil 9 D cınema satılık mobil 9 D cınema satılık mobil 9 D cınema
ARAÇ IVEKO 65.9 KAMYON BAKIMLARI YAPILMIŞ 190 BİN KM AKÜLERİ YENİ 6 LASTİK YENİ BORCU HARCI YOKTUR SATIŞA HAZIRDIR.. ÇALIŞIR DURUMDA OLAN SİSTEMİ YERİNDE GÖRME İMKANI .. NEDEN SATIYORUZ...? AVM İÇERİSİNDE OLAN SİSTEMİ MOBİL YERİNE SABİT SİSTEME ÇEVİRMEK İÇİN 6 KOLTUKLU OLAN SISTEMEMİZİ DAHA FAZLA MÜŞTERİ POTANSİYELİ OLAN AVM'YE SABİT SİNEMA SİSTEMİNE KURMAK İÇİN SAYGILAR.. 9D MOBİL SİNEMA : ÖLÇÜLER : UZUNLUK..................: 4.70 M YÜKSERKLİK + Teker :3, 80 M GENİŞLİK :................:2.35 M ÖZELLİKLER : 6 Kişiliktir 6 Kotlukta Emniyet Kemeri Bulunmaktadır Fare (Bacaklara Dokunma) Efekti Su Efekti Baloncuk Efekti Rüzgar Efekti Flaş Efekti 3d Dlp Projeksiyon 8 Adet 3d dlp Gözlük Sinema Ses Sistemi Hareketli Platform Son Teknoloji Kumanda Panosu Kaçak akım rolesi + 2 Acil Stop ile Kontrol 1 Adet Gece Görüşlü İçeri Güvenlik Kamera KLIMA PERSONEL YATMA YERİ VS.. SAYAMADIĞIM BİRÇOK ÖZELLİK GELİP GÖRDÜĞÜNÜZDE HAK VERECEKSİNİZ..
  • #3807372
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.