satılık mini spitz yavruları

satılık mini spitz yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Spitz Dişi ve Erkek Çırpan Mah. Spitz yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah. Spitz Dişi ve Erkek köpek Spitz yaş 0-3 Aylık
.PET AÇIKLAMASI -

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

---***

Estetik bakımdan hoş ve gururlu bir görünüşü vardır. Sadık, arkadaş canlısı, cesur bir köpektir. Ev dışında yaşayabilir. İyi huyludur. Yeni doğmuş yavrular çok narindir. Bu durum özel bakım gerektirir. Bu köpekler oldukça hoş görünürler.Sadık ve arkadaş canlısıdırlar.Cesur köpeklerdir ve sahiplerine oldukça sadıktırlar.Ev dışında yaşayabilirler, ve iyi huyludurlar.Yeni doğan yavruları son derece narindir ve özel bakım gerektirirler.Kutup ayısı ve geyik avında iz sürmek için kullanıldılar,ilerleyen zamanlarda ise orman tavuğu ve kuş avında kullanıldılar.mükemmel bir ev bekçisidir.

Bu köpekler oldukça hoş görünürler.Sadık ve arkadaş canlısıdırlar.Cesur köpeklerdir ve sahiplerine oldukça sadıktırlar.Ev dışında yaşayabilirler, ve iyi huyludurlar.Yeni doğan yavruları son derece narindir ve özel bakım gerektirirler.Kutup ayısı ve geyik avında iz sürmek için kullanıldılar,ilerleyen zamanlarda ise orman tavuğu ve kuş avında kullanıldılar.mükemmel bir ev bekçisidir.

Spitz; sık ve uzun kürklü; dik ve sivri kulaklı; kuyruğu geriye (sırtına) doğru kıvrılan bazı kuzeyli ırkların toplandığı bir köpek grubu.[1] Chow chow, Pomeranian ve samoyed bu gruba örnek verilebilir. ABD'de spitz sözcüğü zaman zaman küçük cüsseli ve uzun, beyaz kürklü tüm köpekleri tanımlamakta kullanılır.Almanca kökenli spitz sözcüğü "sivri" anlamına gelir ve bu türdeki köpeklerin sivri burunları nedeniyle bu ismi aldıklarına inanılır.

Spitzler Dünya Köpek Federasyonunun köpek kategorilendirme sisteminde 5. grupta (spitzler ve ilkel ırklar) değerlendirilir.AKC kayıt sıralamasının 130. ırkı olan Fin Spitz, 1987 yılında resmi olarak kabul görmüş bir ırktır. İsmi aslen Finnish Spitz’dir. Bu ırk avcı kabileleri tarafından 2000 yıl önce Volga Nehri bölgesinden (Rusya) günümüz Finlandiyasına getirilmiştir.Finlandiya’nın ulusal köpeği olarak kabul gören ırkın; şarkılarda ve ulusal marşlarda adının geçtiği bilinmektedir. Ayrıca İskandinav ülkelerinde oldukça popüler bir köpektir. Finlandiya dışında genel olarak ev köpeği olarak sahiplenilir.Spitz’in en belirgin fiziksel özelliği tilkiye benziyor olmasıdır. Sadece kafasıyla değil bütün vücuduyla tilkiye benzeyen ırkın popüleritesi buna bağlı olarakta artmıştır. Kendine has havasıyla insanların yanında av köpeği olarak yer alır. Genel olarak kuş ve küçük hayvan avında kullanılır. Avını gördüğü an havlayarak sahibini yönlendirir ve en usta şekilde avcılığını sergiler.Irkın kafa yapısına baktığımızda kulakları hemen başının üzerinde ve dik konumdadır. Gözleri genellikle badem şeklinde ve koyu renkli olur. Dipten uca daralan ve sivrileşen bir burun yapısına sahiptir, burun ve dudakları siyah renk olmak zorundadır. Tam bir kuzeyli görüntüsüne sahip olan Fin Spitz, kıvrık kuyruğu ve kürküyle dikkat çeker. Kürkü çitf katmanlıdır, kızıl-altın kürk rengi ırka inanılmaz bir hava katar. Vücudu simetrik ve kare görünümlüdür. Yavru Fin Spitzler ilk doğduklarında koyu renkli olarak dünyaya gelirler, ardından kızılımsı renge dönerler.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435437
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık jack russell yavruları

    -.PET AÇIKLAMASI -. Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 ...

  • satılık shih-tzu

    PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telef ...

  • satılık cavalier king charles

    .PET AÇIKLAMASI. Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 tel ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.