satılık mavi belgeli gebe holştayn düve

satılık mavi belgeli gebe holştayn düve

Akdeniz » Burdur » Gölhisar
7.000₺
  • 7.000₺
    Akdeniz » Burdur » Gölhisar
satılık mavi belgeli gebe holştayn düve
 
satılık mavi belgeli gebe holştayn düve satılık mavi belgeli gebe holştayn düve satılık mavi belgeli gebe holştayn düve satılık mavi belgeli gebe holştayn düve satılık mavi belgeli gebe holştayn düve satılık mavi belgeli gebe holştayn düve
BURDUR İLİ GÖLHİSAR İLÇESİNDEKİ ÇİFTLİĞİMİZDEN MAVİ BELGELİ 70 ADET HOLSTEİN GEBE DÜVE LER SATILIKTIR. simental belgesiz 3, 4, 5 6 aylık gebe 10 adet gebe düve satılıktır. ORKÖYDEN KREDİLİ GEBE DÜVE ALACAKLAR , TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNDEN KREDİLİ GEBE DÜVE ALACAKLAR, ZİRAAT BANKASI KREDİLİ GEBE DÜVE ALANLAR, SÜT BİRLİĞİNDEN VE DAMIZLIK BİRLİĞİNDEN KREDİLİ MAVİ BELGELİ GEBE DÜVE ALACAKLAR.. ÇİFTLİK KURACAKLAR , KIRSAL KALKINMADAN MAVİ BELGELİ GEBE DÜVE ALACAKLARA YARDIMCI OLUNUR. DAHA FAZLA GEBE DÜVE TEMİN EDİLİR. VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE ULTRASONLA GEBELİKLER BAKILIR. ÇİFTLİKTEN YETİŞEN DAMIZLIK GEBE DÜVELER DEVAMLI SATIŞA SUNULUR. .KONYA, ANTALYA, DENİZLİ HATAY, GAZİANTEP, ANKARA, ADIYAMAN , DİYARBAKIR, GİBİ İLLERDEN REFANSLAR VERİLİR. ÖNCEKİ VERİLEN ÇİFTLİKLER DEKİ HAYVANLARDAN GÖRÜLEBİLİR. NAKLİYE YERİNE TESLİM EDİLİR.FATURA KESİLİR, YOLSİGORTASI YAPILIR, TÜM SATIŞ EVRALKLARI HAZIRLANIR MAVİ BELGELER BASILDIKTAN SONRA BANKAYA VE BİRLİKLERE TESLİM EDİLİR.r.. ciddi olmayan alıcı olmayan şahısların aramaması önemle rica olunur.
  • #4107722
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.