satılık maltese terrier yavru

satılık maltese terrier yavru

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Maltese terrier yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. Maltese terrier Çelebi Mah. Maltese terrier köpek Güzelbahçe Maltese terrier Erkek Çelebi Mah. Maltese terrier ad_hayvan_kimlere_uygun
3 aylık erkek maltese terrier yavrumuz, aşı karnesi ve pasaportlu ile ücretli

sahiplendirilecektir.

Malte se terrier özellikleri :

Maltese Terrier tarihin en eski oyuncak köpeklerinden biridir. Hem ülkemizde hemde tüm dünyada oldukça yaygın olarak beslenen bu ev köpekleri, oldukça zeki ve cesur yapıya sahiptir. Maltiz veya Malta Teriyeri olarak da bilinir. Eğitimi kolaydır ve yavruyken başlayabilir. Uzun tüylerine ve enerjik karakterine rağmen bakımı en kolay ev köpeği ırklarından biridir.

Genel Görünümü

Maltese Terrier küçük boylu, uzun gövdeli enerjik bir ev köpeğidir. Uzun ve ipeksi tüyleri olan bu köpek ırkının rengi beyazdır. Kısa bacaklıdır ve kısa kuyruğu arka bacaklarının %60’ı kadardır. Gözleri yuvarlak ve siyahtır. Dudak, pati ve burnu her zaman siyahtır.

Karakteri

Malta çok aktif, insanlar ile her zaman yakın ilişkide olan ve kolay eğitilebilen bir köpek ırkıdır. Oyuna çok meraklı ve enerjik bir yapısı vardır. Sahibi ve ailesine çok bağlıdır. Bu nedenle uzun süre ayrı kalmaktan hoşlanmaz. Çalışan kişiler için pek uygun bir köpek olmayabilir. Çocuklar ve diğer evcil hayvanlar ile iyi anlaşır. Ancak küçük çocukları olan ailelerin dikkatli olması gereken durumlar vardır. Maletese Terrier küçük ve narin bir köpektir. Küçük çocuklar veya bebekler istemeden bu küçük köpeklere zarar verebilirler.

Egzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için günlük yürüyüşler yeterlidir. Küçük boyuttaki bu köpekler ev içerisindeki oyunlarda bile enerjilerini boşaltabilir.

Bakımı

Maltese Terrier kesinlikle tam bir ev köpeğidir. Çünkü, sıcak ve soğuğa karşı direnci azdır. Ancak bir Maltese Terrier’i eve alıştırmak zor olabilir. Tüm ev eşyalarını bir oyuncak olarak görebilir. Nemli havaları pek sevmez, nemli veya rutubetli ortamda titrediği görülebilir. Uzun tüyleri olan Maltese Terrierlerin tüylerinin ayrım noktaları güneş alırsa, güneş yanığı dolayısıyla cildi zarar görebilir. Ayrıca bu ırkın sindirim sistemi çok hassastır. İştahsızlık veya yemek yedikten sonra köpeğinizde rahatsızlık görürseniz, bir veterinere danışmanızda fayda var.

Maltese Terrier tüyleri kısa olsa bile günlük olarak fırçalanmalıdır. Diğer uzun tüylü köpeklerin aksine düzenli taranan ve kısaltılan tüyleri olan Maltese Terrierler fazla tüy dökmezler. Tüylerinin yılda bir kez kısaltılması uygun olur. Ayrıca uzun tüylü olanların beyaz tüyleri çok çabuk kirlenebileceği için, haftalık olarak yıkanabilir. Kulak ve gözlerinin de haftalık olarak kontrol edilmesi ve temizlenmesi gerekir.

Tarihi

Maltese Terrier en az 2000 yıllık tarihe sahip bir köpek ırkıdır. Oyuncak köpekler arasında en eski tarihe sahip olanlardandır. Kökeni Avrupa olan bu ırk, İtalya kökenli kabul edilmektedir. Tam olarak ataları bilinmese de bazı Splitz ve Spanyel türlerinden geldiği tahmin edilmektedir.

Özet

(Ölçü değerleri erkek köpekler içindir.)

BOYU: 21-25 cm

AĞIRLIĞI: 3-4 kg

RENGİ: Beyaz

TÜY YAPISI: Uzun ve ipeksi.

EĞİTİMİ: Meraklı ve zeki bir köpek ırkıdır. Kolay eğitilir, eğitime küçük yaştan itibaren başlayabilir.

HASTALIK YATKINLIĞI: Kronik olarak sadece sindirim sistemi rahatsızlıkları görülebilir. Güneş yanığı sonrası cilt alerjileri ve göz akıntısı ise kronik olmasa da sık görülen rahatsızlıklarıdır.

YAŞAM ÖMRÜ: 12-15 yıl

Yavru bilgileri :

0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4479873
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • sahibinden french bulldog yavrular izmir

    french bulldog yavrular seçip alma imkanı vardır izmir içi ve çevresine elden te ...

  • izmirde french bulldog yavrular

    french yavrularımızı anne ve baba yanında seçerek alabilirsiniz ırk ve sağlık ga ...

  • Safkan kangal yavrusu

    Irk garantili safkan kangal yavrularımızdan almak icin arayabilirsiniz. Faiş fiy ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.