satılık kafesler ve kuşlar...

satılık kafesler ve kuşlar...

Marmara » İstanbul » Esenyurt
225.000₺
  • 225.000₺
    Marmara » İstanbul » Esenyurt
satılık kafesler ve kuşlar...
 
satılık kafesler ve kuşlar... satılık kafesler ve kuşlar... satılık kafesler ve kuşlar... satılık kafesler ve kuşlar... satılık kafesler ve kuşlar... satılık kafesler ve kuşlar...
kafeslerim temiz kulanılmıştır yer sıkıntısından dolayı satılıktır kafeslerimi ve kuşlarımı istyen hepsini alır isteyen beğendiğini alır alana şimdiden hayırlı olsun. SALMA KAFES:250 TL HAGEN KAFES:150 TL MERGEN KAFES:150 TL PVC KAFES :500 TL NORMAL KAFES:50 TL SAKA KAFESİ :150 TL DAĞ BÜLBÜLÜ :400 TL FLORYA :200 TL KANARYA :200 TL SAKA KANARYA:200 TL KUŞLARIM ÇİFTTİR DAĞ BÜLBÜLLERİM KAFESE ALIŞIKTIR YEM YER FLORYALARIM İKİ SENELİKTİR KANARYALARIM BEYAZ VE BEYAZ SİYAHTIR SAKAM SENELİKTİR KASIM SAKASIDIR ÖTÜMDEDİR KANARYAM KENDİ ÜRETİMİMDİR İKİ SENELİKTİR EŞE ATILMAMIŞTIR BİR HAFTA ÖNCE SAKAYA ATTIM.TOPTAN ALAN ARKADAŞA ÜÇ ADET KULANILMIŞ SAKA KAFESİ HEDİYEDİR.
  • #3770179
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.