satılık jack russell yavruları

satılık jack russell yavruları

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Dişi ve Erkek köpek İsmetiye Mah. Jack Russel terrier yaş 0-3 Aylık İsmetiye Mah. İsmetiye Mah. köpek ilanları İsmetiye Mah. köpek fiyatları Jack Russel terrier yaş 0-3 Aylık
satılık jack russell terrier,satılık jack russell yavruları,satılık jack russell yavru,

yavru köpekler,köpekler,jack russell terrier,jack russell yavruları,jack russell köpek,

-Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-*-*-* -*-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*---*-

Eğiti mleri zor olabilir.güçlü bir avlanma içgüdüleri vardır diğer köpeklere karşı hırçın olabilirler,keşfetmeyi sevdiklerinden tasmasız gezdirilmemelidirler.

Bu köpekler kazmayı ve havlamayı sever. Yeterince meşgul edilmezse huzursuzlanır ve eşyalara zarar verici olabilir.

Jack Russell, AKC (American Kennel Club) Amerikan Köpek Kulübü tarafından yakın zamanda tanınmıştır. Bu küçük, sağlam yapılı ve atletik köpek (Fox terrier) Tilki Terrieri’nin daha az rafine haline benzemektedir. En az % 51’i beyaz olmak kaydı ile özellikle baş ve kuyrukta kızılımsı siyah, ten rengi ve kahverengi lekeler görülür. Kafatası kulak arasında genişçedir ve buruna doğru sivrilir. Alın çıkıntısı belirgin; ancak çok keskin değildir. Burun siyah ve gözler koyu renkli ve badem şeklindedir. V şeklindeki kulaklar öne doğru kıvrık veya dik olur. Jack Russell esnek, atletik bir vücuda ve ortalama bir insanın elleriyle kavranabilecek nispeten dar bir göğse sahiptir. Bu onun avın peşinden kovuklara girmesine yardımcı olur. Kesik kuyruğu sırtta dik taşınır. (Türkiye ve bir çok gelişmiş ülkede kuyruk ve kulak kesimi yasak olduğu için Jack Russell kuyrukları yukarı doğru hilal şeklindedir.)

Genel Karakteri

Jack Russell Terrier hareketli ve yaşam dolu bir ırktır. Gözü pek ve kesinlikle korkusuzdur. Oyun oynamayı çok seven oyuncu bir köpek ırkıdır. Onu kızdırmayan ya da vurmayan küçük çocuklarla arası iyidir. Çok zeki bir ırktır; ancak inatçı ve başına buyruktur. Eğitimi biraz güç olsada verdiğiniz eğitime kısa sürede uyum sağlayıp itaatkar bir köpek olmaya çok yatkındır. Jack Russell diğer köpeklere karşı saldırgan olabilir. Bu nedenle yavruyken çok iyi sosyalleştirilmelidir. Bazıları bu nedenle başka köpeklerce öldürülmüştür. Güçlü bir av güdüsüne sahiptir ve diğer küçük ev hayvanları ile güvenilmeme aynı ortamda baş başa bırakılmamalıdır. Kovalamaya ve keşfetmeye bayılır. Tasmasız serbest bırakılmamalıdır. Jack Russell kazmayı sever, gerek duymadıkça havlamaz. Çok uyanık bir bekçi köpeğidir. Yeterince meşgul edilmezse huzursuzlanır ve eşyalara zarar verici olabilir.

Yaşama Alanı:

Jack Russell Terrier yeterli egzersiz imkanı sağlandığında apartman hayatına da uyum sağlar. Ev içinde oldukça hareketlidir dikkatli ve atletik bir vücuda sahip olduğu için eşyalara zarar vermez.

Egzersiz İhtiyacı:

Jack Russell Terrier kolay adapte olur ve küçük bir bahçede de kendini eğlendirebilir. Ancak en çok koşup oynarken ya da avlanırken mutludur.

Genel Bakımı:

Hem düz hem de tel tüylülerin bakımı kolaydır. Düzenli tarama tüylerin genel bakımını sağlayacaktır. Haftalık olarak taranma ve iyi seçilmiş mama tüy dökümünü azaltır.

Kökeni:

Jack Russell Terrier, 19. yüzyılda Jack Russel adında bir rahip tarafından geliştirilmiştir. Bu ateşli küçük terrier özellikle tilki avında kullanılmaktaydı. Üreticiler çalışma kapasitesine bağlı üretim yaptıklarından dış görünüş çeşitlilik gösterir. Eski İngiliz avlarında Jack Russell Terrier atlara ayak uydurabilecek kadar uzun bacaklı olurdu. Günümüzde yetiştirilen Jack Russell köpekleri daha kısa bacaklı ve minyon yapıdadır. Enerjik, oyuncu ve iyi huylu Jack Russell iyi bir aile köpeği olarak günümüzde bir çok insanın başlıca seçimi.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4423812
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • satılık french bulldog yavruları

    satılık french bulldog yavruları,satılık french bulldog,satılık fransız bulldog ...

  • Sivas diriliş kangal köpek üretim çiftliği kangal yavruları satışları.

    kangal uretım ve yetişdirme çiftligi çiftligimizde ayı bagan,kurt bogan ve s,9 ...

  • satılık kangal köpek

    sivas merkez kangal uretım ve yetişdirme çiftligi çiftligimizde safkan yetişkin ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.