satılık jack russell yavruları

satılık jack russell yavruları

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Jack Russel terrier Dişi ve Erkek İsmetiye Mah. yaş 0-3 Aylık köpek İsmetiye Mah. İsmetiye Mah. köpek ilanı ver Dişi ve Erkek köpek İsmetiye Mah. Jack Russel terrier Daha önce hayvan bakanlara
satılık jack russell yavruları,satılık jack russell,satılık yavru köpekler jack russell

-Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

---

Bu ırk çok fazla hareketli ve yaşamı çok seven bir köpektir.Oldukca korkusuz bir hayvandır.Oyun oynamak onun için süper bir durumdur.Onu kızdırmayan köpeklerle arası çok iyidir ama kızdıranlara karşı olumsuz davranışta bulunabilir.Zeki olmasının yanında aynı zamanda inatçı bir yapıdadır ve söz dinlemez.Eğitim konusunda başarılı olunması bekleniyorsa çok sabır gerekiyor.Diğer köpeklerle arası iyi değildir ve saldırma eğilimindedir.Yavruyken iyi bir sosyalleştirme bu köpek içinde oldukça gereklidir.Diğer evde beslediğiniz hayvanlarla arası iyi değildir.Küçük hayvan besliyorsanız bu ırk size uygun değildir onları yiyebilir.Tasmasız şekilde bırakılmaması gerekir.Jack Russell Terrier Çok havlar mı? evet çok fazla havlamayı seven bir köpektir.İlgiyi çok sever.Eğer onu yalnız bırakırsanız devamlı bulunduğu yerdeki eşyalara zarar verecektir bu nedenle dikkatli olmanız ve ilgiyi hiç kesmemeniz gerekiyor.Eve adapte olması açısından yavruyken almanız çok daha faydalı olacaktır bu sayede ailenizi tanıyacaktır.

Jack Russell, Amerikan Köpek Kulübü tarafından yakın zamanda tanınmıştır.Jack Russell Terrier Bu küçük, sağlam yapılı ve atletik köpek Tilki Terrieri'nin daha az rafine haline benzemektedir. En az % 51'i beyaz olmak kaydı ile özellikle baş ve kuyrukta kızılımsı siyah, ten rengi ve kahverengi lekeler görülür. Kafatası kulak arasında genişçedir ve buruna doğru sivrilir. Alın çıkıntısı belirgin; ancak çok keskin değildir. Burun siyah ve gözler koyu renkli ve badem şeklindedir. V şeklindeki kulaklar öne doğru kıvrıktır. Jack Russell esnek bir vücuda ve ortalama bir insanın elleriyle kavranabilecek nispeten dar bir göğse sahiptir. Bu onun avın peşinden kovuklara girmesine yardımcı olur. Kesik kuyruğu sırtta dik taşınır.

İngiliz Din Adamı Parson Jack Russell tarafından 1800'lerde yetiştirildi.

Cesur,neşeli,fedakar, ve itaatkardırlar.Yeterli egzersiz imkanı sağlandığında apartman hayatına da uyum sağlar. Ev içinde oldukça hareketlidir.

19.yüzyıldaki popülerliğinden sonra Parson Jack Russel'in ölümünün ardından zamanla unutulmuşlardır.İngiltere'de halan safkan halde bulunmaktadırlar.

Avcıdılar,oldukça hızlı koşabilirler,dar geçitlerden geçebilirler..Zamanla insana arkadaşlık eden köpeklere olmuşlardır.Bu cins köpekler oyun oynamayı sever,kendilerini kızırmayan çocuklarla iyi anlaşabilirler.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4422999
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • maltese terier köpeği

    Köpeğimi satmak istiyorum acil paraya ihtiyacım var ...

  • satılık golden retriever yavrular

    satılık golden retriever yavruları,satılık golden retriever,golden retriever,köp ...

  • satılık alman kurdu yavruları

    satılık alman kurdu,alman kurdu yavruları,satılık alman kurdu yavruları,alman ku ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.