satılık iran kedisi yavruları teleskop pet'te

satılık iran kedisi yavruları teleskop pet'te

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
satılık iran kedisi yavruları teleskop pet'te
 
satılık iran kedisi yavruları teleskop pet'te satılık iran kedisi yavruları teleskop pet'te satılık iran kedisi yavruları teleskop pet'te satılık iran kedisi yavruları teleskop pet'te
Temel Özellikleri Tartışmasız ilk tercih edilen ev kedisi olan Persian, aileye ve dostluğa olan tüm düşkünlüğü ve zekası ile tanınır. Ancak bakımı oldukça dikkat gerektirir. Görünüş ve Vücut Yapısı Yüzünün etkileyici geniş ve yuvarlak kafasının kemik yapısı tamamen yuvarlaktır. Belirgin bir girintisi olan basık burnu kısa ve kalkıktır. Gözler iri, yuvarlak ve kabarıktır. Uçları yuvarlak hafifçe öne eğik kulakları ufaktır ve alt tarafları fazla geniş değildir. Kulaklarının alçak oturuşu kafasının yuvarlaklığını bozmaz. Bedeni alçak ve güçlü, asla kaba sayılmayacak bir tıknazlıktadır. Kemikleri ve kütlesi ona bir armağan gibidir. Kasları neredeyse abartıya kaçacak bir biçimde yapılıdır. Dört ayağı da kısa ve kalındır, ön ayakları düz iner. Sırtı muntazamdır, iri patileri yuvarlak ve sıkıdır. Parmakları birbirine yakındır. Kuyruk uzun olmamakla beraber gövdenin uzunluğuna uygundur. Uzun, sık ve canlı tüyleri gövdeden aşağıya akıyormuş gibi kabarık durur. Omuzlar dahil tüm beden boyunda yelelenen ve oradan aşağı göğsü ve ön ayakları kaplayan uzun kürk gibi tüylerle kaplıdır. Pati altlarında ve kulak içlerinde dolgun fırçaya benzeyen tüyler vardır. Tüy Bakımı Her gün muntazaman fırçalanması şarttır. çok fazla sindirilmemiş tüyler bağırsak problemlerine yol açabilir. Yumuşak bir fırçayla ve yumuşak hareketlerle fırçalanmalıdır. Eğer şartlar başka türlüsünü gerektirmiyorsa mümkün olduğunca kuru şampuan kullanılması gerekir. İLETİŞİM İÇİN 0212 275 52 12 - 0506 852 40 87 info@sunpetshop.com - sun.petshop@hotmail.com www.teleskopakva ryum.com.tr ADRES Barbaros Bulvarı Çınar Apartmanı NO:24/A Balmumcu BEŞİKTAŞ / İSTANBUL Türkiye'nin tüm illerine gönderim yapılmaktadır. Msn adresimizden mevcut yavruları sorabilir bilgi alabilirsiniz.
  • #3827573
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • ücretsiz yavru iran kedisi veya british shorthair arıyorum !!

    merhaba ücretsiz olacak şekilde yavru iran veya british shorthair arıyorum ücret ...

  • Scotish fold British shorthair

    British shorthair anne Scotish fold babadan olan iki dişi bir erkek yavrularımız ...

  • 11 haftalık british shorthair kedime yuva arıyorum

    yurda yerleşeceğim için minik 11 haftalık cins kedime yuva arıyorum. tuvalet eği ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.