satılık ingiliz english bulldog yavruları

satılık ingiliz english bulldog yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
  • 1₺
    Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Köpek ilanları

  • satılık ingiliz english bulldog yavruları
  • İlan no#4435442
  • Kimden Sahibinden
  • Irk English bulldog
  • Yaşı 0-3 Aylık
  • Cinsiyet Dişi ve Erkek
 
Çırpan Mah. köpek ilanı ver English bulldog 1 TL Çırpan Mah. köpek English bulldog fiyatları Çırpan Mah. English bulldog ilanları
--PET AÇIKLAMASI--

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

*-*-*-*-*-*-*-

Hala dövüşlerde kullanıldığı 19. yüzyıla kadar, saldırgan, yırtıcı ve kan dökücü bir hayvandı. öyle ki, Romalılar zinciri vurulmuş olsa bile bir bulldogun sokağa çıkarılmasını yasaklamışlardı. Yüzyıllar sonra tehdit edici görünüşünü korumakla birlikte, iyi huylu, temkinli, vakur, sadık, evcil, temiz ve aristokrat bit köpek haline geldi. Kendisine, ?çirkin güzel? denildi. Evde uyuması gereken, iyi huylu bir köpektir. Bir gladyatör olarak sahip olduğu kariyer sona erince, bekçi ve polis köpeği ve orduda bazı yardımcı görevlerde kullanıldı. Birleşik Devletler?de bir bulldog savaşta gösterdiği yararlıktan ötürü beş şerit ve bir bronz yıldız ile taltif edildi; bir diğerine ise onbaşılık rütbesi verildi. Günümüzde insana eşlik eden bir köpek olarak değerlendirilmektedir. Büyük başı olduğu için yavruların doğumu güç olur. Genellikle sezaryen uygulaması gerekir. Ayrıca dişilerin çoğu kısırdır. Bu faktör bulldogların değerini yükseltmiştir.İngiliz bulldog, aslında çok sert görünüşlerine rağmen, son derece nazik ve kibar köpek cinsi olup, aynı zamanda sadık bir dost, oldukça güvenilir bir koruyucudur. Çok nazik ve kibar olmalarına karşılık, tehlike hissettiklerinde oldukça sert ve cesur olabilirler. İngiliz bulldogların tarihi geçmişlerine baktığımızda, İngiliz bulldoglar orta çağ dönemlerinde boğalarla güreştirildiği için bulldog ismi verilmiş olan bu köpekler, ataları mastif olarak adlandırılan, savaşçı ve bekçi amaçlı olarak kullanılan köpekler familyasındandır. Daha sonraları İngiltere'de, daha küçük köpek ırkları ile çiftleştirilmesi sonucunda bu günkü hallerini almışlardır. Görünüş olarak oldukça güçlü, tehdit edici ve cesur görünümlerine rağmen, aslında neşeli, oyuncu tam anlamı ile iyi bir ev arkadaşıdırlar. İngiliz bulldog köpekler çok hareketli olmadıklarından dolayı, bahçesi olmayan evlerde bile rahatlıkla beslenebilir ve mutlu olabilir, bu halleri ile de son derece uysal bir apartman köpeğidir. İngiliz bulldoglar yapı olarak çok sıcağı ve çok soğuğu sevmezler, evdeki diğer evcil hayvanlarla oldukça hoşgörülü ve munis olsalar da, diğer köpeklere karşı pek o kadar da hoşgörülü davranmazlar. Evde beslenen kuş, kedi gibi evcil hayvanlarla çok iyi dostluklar kurabilen İngiliz bulldoglar, birlikte büyümeleri halinde diğer köpeklerle anlaşabilirler, evine ve ailesine bağlı olup, evde bulunan ailenin tüm fertlerine oldukça düşkün ve koruyucu tavır sergilerler. İngiliz bulldog genel özellikleri

Oldukça sert görünüşlerine rağmen İngiliz bulldoglar, ilgiden hoşlanan kibar ve nazik köpeklerdir, yeterli ilgiyi görmemeleri durumunda mutlu olamayacak kadar hassas yapıdadırlar. Genel olarak sevecen ve cana yakın olan İngiliz bulldoglar, ayrıca horlamaları ile tanınmış bir köpek ırkıdır, yavru iken ve geçlik dönemlerinde oldukça çok oyuncu olan bu köpekler,ergen dönemlerinde tembellik yapmayı, dinlenmeyi ve uyumayı severler. Sert görünümleri ile genel olarak koruma ve bekçilik görevlerinde kullanılan İngiliz bulldogları, sert görünümlerinin aksine oldukça sevecen ve cana yakındırlar, bu nedenle sahipleri tarafından oldukça çok sevilirler. Sahip oldukları bu cana yakınlık ve sevecen yapıları ile özellikle küçük çocuklar tarafından çok sevilmektedir.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435442
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık şivava yavruları

    PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telef ...

  • satılık chow chow

    **PET AÇIKLAMASI** Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 t ...

  • satılık akita inu

    *.PET AÇIKLAMASI -* Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.