satılık ingiliz bulldog yavruları

satılık ingiliz bulldog yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
köpek ilanlari Çırpan Mah. English bulldog yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah. English bulldog Çırpan Mah. English bulldog 1 TL Çırpan Mah.
-*PET AÇIKLAMASI -*

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

---*---*---*---*---*---*---*---*---*---* ---*---*---*---*---*---*---*---*---*---* ---**

ingiliz bulldog,satılık ingiliz bulldog yavruları,satılık ingiliz bulldog,english bulldog,bulldog yavruları,yavru köpekler,satılık yavru köpekler,köpek,köpekler,

*-Bu köpekler, orta çağlardan beri, boğalarla güreştirildiği için Bulldog adını almış ve ataları Mastif olan köpeklerdir. İngiltere’de daha küçük bir cinsle çiftleştirilmesi ile İngiliz Bulldog bugünkü son halini almıştır. Bu güçlü, cesur ve tehdit edici görünümdeki köpek, aslında tam bir ev arkadaşı ve neşeli, oyuncu bir hayvandır. Çok hareketli olmayan bu cins, bahçesi olmayan evlerde bile rahatlıkla mutlu olabilir. Aslında tam bir apartman köpeğidir. Çok sıcağı ve soğuğu sevmeyen İngiliz Bulldog, diğer evcil hayvanlara karşı çok hoşgörülü olsa da, başka köpeklerden pek hoşlanmaz. Kedi, kuş, maymun ve diğer hayvanlarla çok iyi arkadaşlıklar kurabilen bu köpek, başka bir köpekle ancak beraber büyütülürse anlaşabilmektedir. Ailenin her bireyine düşkün ve koruyucu bir tavır sergilerler.Sert görüntüsüne rağmen, en kibar ve nazik köpek cinslerinden biri olan İngiliz Bulldog, aynı zamanda güvenilir ve koruyucudur. Tehlike hissettiği anlarda, çok sert ve cesur olabilen bu köpek, eğer sevilmez ve yeteri kadar ilgi görmezse, mutlu olamayacak kadar da hassas bir yapıya sahiptir. Genellikle sevecen ve cana yakın olan İngiliz Bulldoglar, ayrıca horlaması ile ün yapmış bir ırktır. Gençlik zamanlarında oyuncu olsalar da 3-4 yaşlarından sonra tembellik yapıp dinlenmeyi tercih ederler.Vücuduna göre iri bir kafa yapısı olan bu ırk, güçlü çenelere ve sağlam, kaslı bir vücuda sahiptir. Kafatası geniştir ve yanaklarına kadar uzanır. Burnu basık geniş olan İngiliz Bulldogun, gözleri birbirinden ayrık ve yuvarlaktır. Kulakları küçük ve geriye doğru kıvrık görünür. Tüyleri kısa ve sık olan bu ırkın tüy rengi kızıl, sarı, beyaz, kaplan desenli ve bunların karışımı olabilmektedir. Kaslı ve güçlü bacakları vücudun köşelerinde gibidir ve paytak basar. Dişilerde ve erkeklerde yükseklik 31-40cm arasında olsa da, erkekler 24-25kg dişiler 22-23kg arasındadır. Yaşam süreleri pek çok köpek ırkına göre kısa olan İngiliz Bulldog yaklaşık 8 yıl yaşar

Genelde tipi nedeniyle korku verici bir köpek olarak görünmüş olsada aslında öyle bir köpek değildir.Son derece naziktirler.Fakat yinede yabancılar bu köpeklerden çoğunlukla korkarlar.İngiliz Bulldog Özellikleri olarak sevgi içersinde diğer hayvanlarla iyi anlaşabilen, çocuklara karşı tutumu iyi oranda, düşmanlara karşı ise çok sert bir haldedir.Ona vereceğiniz sevgiyi çok iyi değerlendirip biçen bir köpektir.İlgi onları diğer köpeklerde olduğu gibi çok mutlu edebilmektedir.Bir takım bu köpekler diğer köpeklerle iyi anlaşamaz ve onlara saldırıcı halde bulunabilir.Diğer hayvanlarla arası iyi olsada köpeklerle anlaşamazlar.Küçük yaşlarda ve genç olduklarında son derece hareketli olsalarda yaşlandığı zaman son derece sakindirler.Bu köpeklerde horlama ve salya sorunu vardır.Eve çok uygun bir köpektir.Ev içersinde durduğunda çok hareketli olmazlar ve genelde sakindirler.Bahçede beslemeye uygun bir köpek değildir.Ilık olan iklimlere uygundur soğuğu sevmezler.Çok sıcak iklimler bile onları rahatsız eder ılık iklim gereklidir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4434791
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık teacup chihuahua yavruları

    ***PET AÇIKLAMASI *** Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 354 ...

  • satılık chow chow yavruları

    PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 tele ...

  • satılık akita inu yavruları

    PET AÇIKLAMASI Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telef ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.