satılık husky yavruları

satılık husky yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Dişi ve Erkek Sahibinden Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı Husky 1 TL Bademler Köyü Dişi ve Erkek köpek Bademler Köyü
telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

** *** *** *** *** *** *** *** ** *** *** *** *** *** *** *** ** *** *** *** *** *** *** ***

Sibirya Kurdu, iyi bir aile köpeği olmasını gerektiren tüm niteliklere sahip, orta büyüklükteki oldukça çalışkan bir köpek cinsidir. Genel bakımı oldukça kolaydır, tek ihtiyacı olan tüylerinin düzenli şeklide taranmasıdır. Bu ırk yaygın bir şekilde grup psikolojisiyle bilinir ve bu durum bu cins köpeklerin, çocuklardan diğer köpeklere kadar yaygın bir yelpazeyle son derece iyi geçinmesini beraberinde getirir (özellikle iyi sosyalleştirildiklerinde ve eğitildiklerinde).Tüm bunlarla birlikte, bu köpek cinsi köpek beslemeye yeni başlayanlar ya da kendilerini biraz ürkek görenler için uygun bir cins değildir. Sibirya Kurdu çok zeki ve oldukça inatçı bir köpek ırkıdır. Onları sıkı bir eğitimden geçirebilecek ve kurallara bağlı hâle getirebilecek kararlı sahiplere ihtiyaç duyarlar. Ayrıca, kural bozucular olarak bilindikleri için son derece sabırlı sahiplere ihtiyaçları vardır, çünkü daha fazla kural demek daha çok kural bozmak demektir. Uygun bir sosyalleşme ve Husky eğitimi, minik Husky yavruları için mutlak zorunluluklardır.Sibirya Husky’leri, uygun egzersizler uygulanarak apartmanlarda da yetiştirilebilmekle birlikte, korkuluklarla çevrili bir özel alanlarının olabileceği müstakil evlerde çok daha sağlıklı büyürler. Genellikle bir fırsatını bulduklarında sık sık evlerden kaçmaları ve yürüyüş mesafesinde gezinmeleriyle meşhurdurlar. Bu nedenle, sürekli olarak tedbirli davranmak çok önemlidir. Kaçabilecekleri bir alanda yalnız bırakılamazlar ve dışarıdayken tasmasız olarak dolaştırılması uygun değildir.

Sibirya Kurdu Bakımı :

Her köpeğin bakımının aynı şekilde yapıldığına inanıyorsanız, yeni köpeğinizi eve getirdiğinizde oldukça şaşıracaksınız, özellikle de daha önce hiç deneyiminizin olmadığı bir cins köpekse… Tüm köpek ırkları birbirinden farklıdır. Çok farklı mizaçları vardır, farklı ihtiyaçlara ve farklı sorunlara sahiptirler, bu yüzden bakımlarının da farklı olabileceği ihtimali çok şaşırtıcı olmamalıdır.

Sibirya Kurdu, cesaretten yoksun kişiler için uygun bir cins değildir. Eğer çok az bir bakıma ihtiyacı olan nispeten kolay bir ırk arıyorsanız, Sibirya Kurdu sizin için yanlış tercih demektir.

Bu cinsin asıl bakımını geldiğimizde, aslına bakarsanız oldukça basittir. Sibirya Kurtları çok temiz bir ırk olarak kabul edilir ve söz konusu temizlik olduğunda Sibirya Kurtları kedi gibidir. Genellikle, bir Sibirya Kurdu yılda bir kere banyo yaptırmayla yıl boyu oldukça temiz kalabilir. Yılın geri kalanı boyunca kendi kendilerini temizlerler ve eğer bir kuru şampuan kullanıyorsanız, göreceksiniz ki köpeğinizin tüylerindeki kokuyla ve kirle ilgili çok küçük sorunlar yaşayacaksınız.

Sibirya Kurtları, çift katmanlı tüylere sahip olduklarından, genellikle haftada bir kez olmak üzere, düzenli olarak tüyleri taranmalıdır. Özellikle tüy dökme dönemi boyunca -eğer çok sıcak iklimlerde yaşamıyorsanız yılda iki kez görülür- bu taramaların, tüy sorununu en aza indirmek için günde bir kere yapılması oldukça önemlidir.

Köpeğinizin bakımının geri kalan detayları bilinen bakım uygulamalarıdır ve tüm köpek cinsleriyle ortaklık gösterir. Tırnaklar düzenli olarak kesilmelidir, bu da genellikle haftada bir ya da iki kez demektir. Sibirya Kurdu çok hareketli bir köpek cinsi olduğundan, ayakları onun için çok önemlidir ve genellikle ayaklarının sağlıklı durumda olduğunda emin olmanız gerektiği vurgulanır. Tüyler kesilmelidir, tırnaklar herhangi çatlamamaları ve yara-bere gibi bir soruna yol açmaması için kısaltılmalıdır. Kulaklar, pamuk ya da nemli bez yardımıyla düzenli olarak temizlenmelidir. Köpeğinizin kulağına zarar verebileceğinden sakın kulak kanallarına herhangi bir şey sokmaya çalışmayın.

... ... .. .. . . . ... .. . .. ... . .. . . . . ... ... ... ... ... ... .. .. .. ..

satılık husky yavruları,satılık husky yavru,satılık husky,satılık sibirya kurdu,satılık yavru

sibirya kurdu,husky,husky yavruları,sibirya kurdu yavruları,satılık yavru köpekler,köpekler
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

  • #4490002
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • Yavru pinscher

    Yavru pinscher 4 aylık dişi aşıları vardır. Pasaportuda var. Kızım için almıştık ...

  • 3 aylık dişi golden

    Köpeği 1250 tl vererek tüm eşyaları ile üç gün önce petshoptan aldım ama kardeşi ...

  • 6 aylık yavru pug

    aşı karnesi var çok sağlıklı akıllı çiş eğitimi var (pede yapıyor) ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.