satılık chow chow yavrusu

satılık chow chow yavrusu

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Chow Chow köpek Osmangazi İsmetiye Mah. köpek ilanları Chow Chow yaş 0-3 Aylık köpek Chow Chow fiyatları Erkek köpek İsmetiye Mah.
satılık chow chow yavrusu,satılık chow chow,satılık chow chow,satılık chow chow yavru,satılık çin aslanı,satılık çin aslanı,chow chow,çin aslanı,yavru köpekler,köpek,

köpekler,köpek yavrusu,yavru köpek,chow chow,çin aslanı,satılık chow chow yavru erkek,

*Chow Chow yeterli egzersiz imkanı sağlanırsa apartmanda yaşayabilir. Küçük bir bahçe de yeterli olabilir. Sıcağa karşı duyarlıdır. Gerektiğinde dışarda da yaşayabilir. Uzun tüylerinin düzenli bakımı, dik duran tüylerin bu görünümünü koruması açısından önemlidir. Bu ırk mevsimsel olarak yoğun tüy döker ve alt kürkü bu dönemde özellikle dikkatli bakım gerektirir. Gerektiğinde kuru şampuanlama yapılabilir. Genellikle tek kişiye bağlanır. Aile üyelerine mesafeli davransa da onlara çok sadıktır. Yabancılarca zorlanırsa saldırganlaşabilir. Bu dominant ırk yine dominant bir sahibe gereksinim duyar. Bu ırkın sahibi doğal olarak tutarlı ve sakin biri olmalıdır. Bu tür biriyle Chow Chow gerçek karakterini bulur. Bazı uzmanlar kısa tüylü tipinin uzun tüylüsünden daha aktif ve daha kolay öğrendiğini iddia etmektedir. Bu ırk biraz ele avuca sığmaz olsa da genelde sakin, sabırlı ve kibardır. Bazıları tasma ve kayışı kabul etmek istemez. çoğu Chow Chow diğer köpekleri domine etmeye çalışır. Buna rağmen çocuklarla araları iyidir. çin'de Chow Chow eşya koruma ve araba çekmede kullanıldı. Eti ve kürkü için beslendi. Bu üzücü geçmiş ve bir iş köpeği olarak tek bir sahibe ait olamaması bu güzel köpeği içine kapalı bir hale getirmiştir ve bu nedenle çoğunlukla içe dönük ve vurdum duymaz bir havası vardır. Tarih içinde Chow Chow kurt, keklik ve vizon avının yanı sıra kızak çekiminde de kullanıldı. Kürkü ceket yapımında kullanıldı. Bu köpeklerin eti çin'de aranan bir yiyecek türüdür ve günümüzde hala çin'de yenmektedir.

Bu güzel köpek, 1800'lerin sonlarında ilk kez İngiltere'ye getirildi. İsmi muhtemelen, Uzak Doğu'dan getirilen her türlü eşya için kullanılan ve İngilizce konuşma diline ait bir deyim olan "chow-chow" 'dan gelmektedir. Chow Chow Amerika'da oldukça popüler bir eşlik köpeğidir. Bekçi ve koruma köpekliği chow chow'un temel kullanım alanıdır.

---PET AÇIKLAMASI---

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4419502
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • shih tzu yavrular 50 günlük

    Anne altından yavrular. 3 erkek 3 dişi.05058859500 numara lı telefondan bilgi al ...

  • satılık alman kurdu köpekler

    *Başı vücudunla her zaman orantılı şekildedir.Dişleride son derece kuvvetlidir.K ...

  • Terrier cinsi 9 aylık dişi

    Taşıma kabı,tasması hediye. Ev yemeği yer,aşıları tam. 9 aylık tatlı mı tatlı Ar ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.