satılık chow chow çin aslanı yavruları

satılık chow chow çin aslanı yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Çırpan Mah. Chow Chow ilanları Chow Chow Dişi ve Erkek Çırpan Mah. Chow Chow yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah. yaş 0-3 Aylık köpek Çırpan Mah.
--- PET AÇIKLAMASI ---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/1031077247***6 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

---*---*---*---*---

Dilinin siyahlığı en belirgin özelliği olan Chow Chow; uslu ama inatçılık derecesinde kararlı bir köpektir. Ailesine sadıktır ama aile içinde bir kişiyi sahiplenen bir karaktere sahiptir. Diğer köpeklere baskın olmalarına rağmen çocuklarla iyi geçinirler. Küçük yaşta sosyalleştirilmeliler. Yabancılara karşı ihtiyatlılardır ancak agresif sayılmazlar. Mavi-Siyah dilleri ile bilinirler. Kafatasları büyük ve yayvandır; küçük,üçgen kulakları ve gözlerinin önünde perçemleri vardır. Tüyleri yumuşak ve kabarık olan kuyrukları ve yuvarlak ayakları vardır. Arka bacakları düzdür.Özgür ruhlu; sakin ve uyanık bir yapısı vardır. Kabarık, kocaman, sevgi dolu ve çok özellikleri bulunan bir türdür. Alanını korumayı sever ve diğer köpeklere üstünlük sağlamaya çalışması olasıdır. Başarılı bir Chow Chow sahibi ondan baskın olmalıdır çünkü bu cinsler en ufak bir boşluğu dahi değerlendirir. Kendi kendilerine çok zaman geçirebilirler.Düzenli egzersiz yapmazlarsa tembelleşebilirler.Uzun tüylerine düzenli bakım yapılması gerekir mevsimsel yooğun tüy dökmeleri vardır,alt kürkleri bu dönemlerde özen gerektirir,kuru şampuanlama yapılabilir.Uslu köpeklerdir.inatçıdırlar ve bağımsızlığı severler.Tek kişiye bağlanırlar fakar diğer aile üyelerine de sadıktırlar.Yabancılara alışmakta zorlanırlar ve yabancılar tarafından sinirlendirilirlerse saldırganlaşabilirler.Bu dominant ırk yine dominant bir sahibe gereksinim duyar. Bu ırkın sahibi doğal olarak tutarlı ve sakin biri olmalıdır. Bu tür biriyle Chow Chow gerçek karakterini bulur.İtaatkar değillerdir,doğuştan inatçıdırlar.Bu köpekler eğitilebilir ancak verilen komutların mantığını bilmek isterler.Chow Chow diğer köpekleri domine etmeye çalışır. Buna rağmen çocuklarla araları iyidir.Yavruyken kedilerle tanıştırılırsa yetişkinliklerinde pek sorun çıkmaz.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435649
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık akita inu amerikan yavruları

    --- PET AÇIKLAMASI --- Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bi ...

  • satılık spitz yavruları

    --- PET AÇIKLAMASI --- Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bi ...

  • istanbulda pekinez köpek

    İstanbul içi sahiplendirelecektir telefon:0 (532) 065 96 61 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.