satılık chihuahua yavrular

satılık chihuahua yavrular

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Chihuahua Sahibinden 1 TL Dişi ve Erkek Sahibinden Çırpan Mah. Aşılı Chihuahua Chihuahua Sahibinden Çırpan Mah.
Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBO OK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*-*-*-*--

satılık chihuahua yavruları,satılık chihuahua,satılık şivava yavruları,satılık şivava,chihuahua,şivava,satılık yavru köpekler,satılık köpek yavrusu,satılık köpekler,satılık köpek,satılık köpek chihuahua,satılık köpek şivava,satılık şivava,satılık şiva,teacup şivava

-*Chihuahua Köken olarak bu ırkın Meksiya ait olduğunu bilinmektedir fakat Çin’den bu ülkeye getirildiği söylenmektedir.Avrupaya bu köpeğin gelmesi 19. yüzyıl sonlarına doğrudur.İsmini Meksika’da bulunan bir eyaletten almıştır.Güney Amerika yerlileri tarafından kutsal sayılan bir ırktı.Bazı boyutlu olanları bir avuç kadardır.Oldukca popüler bir ırktır.eve çok uygun bir ırktır.Chihuahua Bakımı Soğuğa karşı ise cok dirençsizdir soğuk havalarda bir üstüne onu üşümesini engelleyecek giysiler giydirilmesi gerekir.Kucakta bile taşınabilecek kadar küçük olan bu ırk düzenli olarak yürütülmesi halinde sağlık açısından ona çok fayda sağlayacaktır.Hafif bir bakım ile tüylerinin temiz olması sağlanabilir.Ayda bir yıkanması bu köpek için önerilebilmektedir.Kulakları ve Tırnaklarına her zaman bakılmalı ve dikkat edilmelidir.Tüy dökme problemi orta derecedir.Düz ve kısa tüylü olanı haftalık bakımla temiz tutulabilir. Uzun kürklü olanlar yumuşak bir tarakla hergün fırçalanmalıdır. Her iki tipte kulak ve gözlerine su kaçırmamaya dikkat edilerek ayda bir yıkanabilir. Kulaklar düzenli olarak kontrol edilmeli ve tırnaklar kısa tutulmalıdır. Irk orta derecede tüy döker. Chihuahua iyi bir eşlik köpeğidir. Cesur, hayat dolu, kibirli ve atılgan bu köpek verdiği sevginin karşılığını ister. çevik oluşu ayak altında kalmadan seri manevralar yapmasına imkan verir. Chihuahua'nın diğer köpeklere karşı saldırganlığı ve yabancılara karşı şüpheciliği kontrol altında tutulması için daha yavruyken (2-4 ay) çok iyi sosyalleştirilmesi gerekir. Diğer köpeklerden hoşlanmama eğilimi vardır; hatta Chihuahualar kendi ırklarını diğerlerinden ayırabilir. Yine de çok iyi sosyalleştirilmiş bir Chihuahua her ırktan köpekle anlaşabilir.

Soğuk havaları hiç sevmezler ve hemen titremeye başlarlar.Soğuk havalarda kazak giyirilmesi faydalı olur.Apartman hayatı için uygundurlar.

Bu güzel köpekler kucakta taşınabilirler ancak yürütülürlerse dhaha sağlıklı ve zine olurlar.

Kısa düz tüyleri vardır,haftalık bakımlar temiz olmaları için yeterlidir,uzun tüylü olanları her gün yumuşak bir fırça ile fırçalamak gerekir.Kulaklarına ve gözlerin su kaçırılmamasına özen gösterilerek ayda bir kere yıkanabilirler.Kulakları kontrol altında tutulmalı ve tırnakları kısa olmalıdır.

Chihuahua'lar ilgi görmeyi ve göstermeyi severler,oldukça çevik hayvanlardır.İnatçıdırlar ve kıskançlık seviyesinde ailelerine bağlanırlar,yabancılara şüpheci yaklaşırlaretrafta yabancılar varken sahiplerini takip ederler.Öğrenmeye açık zeki hayvanlardır ancak bazılarına eğitim sıkıcı gelebilir. Bu ırk, kızdırılırsa çocukları ısırmayı seçebilir.Gürültücü bir köpektir ve tuvalet eğitimi biraz sabır isteyebilir. Pek çok köpek sahibi gazete kağıdı eğitimini tercih eder.Chihuahua'nın diğer köpeklere saldırganlığının ve yabancılara karşı şüpheciliğinin kontrol altında tutulması için daha yavruyken (2-4 ay) çok iyi sosyalleştirilmesi gerekir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4430623
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • Satılık tibet mastifi yavrular

    Mastif iri ırk bir köpek gurubudur. Mastif ırkı tüm köpeklerin atası olarak abul ...

  • izmir köpek gezdirme

    Daha önce Golden Labrador baktım uzun süre. Sadece haftasonları için köpek gezdi ...

  • pincher 2 yaşında dişi

    2 yaşında dişi pinçher. Çocuklarla uyumlu. Hiç çiftleştirilmedi. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.