satılık cavalier king charles yavruları

satılık cavalier king charles yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Çırpan Mah. köpek ilanı ver Çırpan Mah. köpek ilanları köpek Cavalier king Charles fiyatları Cavalier king Charles Çırpan Mah.
--- PET AÇIKLAMASI ---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/1031077247***6 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

---

Yetiştiriciler, Kral II. Charles'ın portrelerinde görülen güzel Toy Spanielleri andıran köpekler yetiştirmeyi amaçlamışlardır.English Toy Spaniel'in bir alt tipi olan King Charles ile Cocker Spaniel arasında yapılan çaprazlamalar sonucu elde edilmiştir.1940'larda bu köpekler ayrı bir ırk olarak kabul edilmiş, 1980 yılında UKC tarafından resmi olarak tanınmış, 1996'da ise AKC tarafından Toy grubuna dahil edilmiştir.

Bu cins İngiltere Kralı II. Charles'ın gözdesi Toy Spaniel'lerin görünümüne sahip fakat yeni bir toy türüdür. Cavalier King Charles Spaniel hareketli,enerjik, coşkulu köpeklerdir.

Heyecanlarını ve çoşkularını kuyruklarını sallayarak belli ederler.Olukça Sportmen ve dışadönük sosyal köpeklerdir.Cavalier'ler eğitimleri kolay itaatkar köpeklerdir,diğer köpeklerle iyi anlaşırlar.Yalnızlığı sevmezler ilgiyi kendilerinde tutmayı severler.Bu köpekler arkadaş köpekler olarak yetiştirilselerde atalarından avcılık genlerini de almışlardır.Bazen ilgisini çeken bir kokunun veya bir hayvanın peşine düşebilir, bu nedenle güvenli olmayan çevrelerde tasmasız dolaştırılmamalıdır.

Komutları kolayca anlayabilir. Ve tam bir kucak köpeği yani istediğin her şeyi köpeğinle yapabilirsiniz. Tek kötü yanı genetik olan kalp rahatsızlığı, o yüzden mutlaka anne babasının bu hastalığı taşımadığına emin olun, seceresini kontrol edin.

Bu köpek türü oldukça dost canlısı ve bir o kadar da sabırlıdır. Cavalier sahibini mutlu etmekten son derece zevk alır. Aynı zamanda çocuk ve diğer köpek türleri ile de oldukça iyi geçinir. Kendilerinden büyük köpeklere de herhangi bir saldırgan tavır sergilemezler. Aynı zamanda büyük köpeklerle de iyi geçinmekten kaçınmazlar. Cavalier King Charles Spaniel ırkına ait köpekler girdikleri her ortama kolayca ayak uydurabilir. Evcil özellikleri olduğu için apartman dairesinde bakım için uygun bir türdür. Her yaşta insan ile kolaylıkla iletişim kurarak kişiye göre davranış sergileyebilir.Bu tür ırka mensup olan köpeklerin düzenli aralıklar ile taranması ve fırçalanması şarttır. Gerekli olduğu zamanlarda banyo ve kuru şampuan ile temizlenebilir. Su ile temasını en fazla ayda 1 kez olacak şekilde ayarlayın. Derisi çok hassas olduğu için çok yıkanmaya hemen tepki verebilir. Genellikle kulak yapısında bulunan tüyler düğümlenir ve dolaşır. Kulak içi ve parmak arasında mevcut olan tüyler düzenli aralıklar ile kontrol edilmeli, banyo yaptırıldıktan sonra kurutma işlemi ihmal edilmemelidir. Köpeğinizi asla kendi şampuanınızla yıkamayın. Onların derileri bizimkilerden farklı. Deri değiştirmeye başlarlar yıkadıkça. Ve o deri de pis bir koku yayar. Üstelik hayvan için de çok sağlıklı olduğu söylenemez. Hele ki bu güneş ışınları yeni deri değiştirmiş bir hayvan için oldukça sakıncalı. Güneş yanıkları, güneş çarpmaları hatta deri kanseri görülebilir o yüzden bu konuya dikkat edin. Serinletmek istiyorsanız hafif ıslak bir bezle sevebilirsiniz. Bu onu rahatlatacaktır. Yıkarken de kulaklarına su kaçırmamaya özen gösterin aksi takdirde iltihap oluşabilir. AnasayfaAv KöpekleriCavalier King Charles Spaniel Özellikleri Cavalier King Charles Bakımı ve Resimleri

Cavalier King Charles Spaniel Özellikleri Cavalier King Charles Bakımı ve Resimleri 4 Eylül 2015 41 yorum

228

Kez paylaşıldı

Paylaş

Tweet



Cavalier King Charles Spaniel Özellikleri Cavalier King Charles Bakımı ve Cavalier King Charles Spaniel Resimleri: Cavalier King Charles Spaniel, evcil köpekler, Süs ve av köpekleri sınıfında yer almaktadır. Yani bir tür sevgi dolu kucak köpeğidir. Spaniel ailesinin ufak boylu üyesidirler. Oldukça yumuşak ve pürüzsüz bir tüye sahip ve kuyruğu düz yapıdadır. Üç farklı renk özelliği vardır. Siyah, beyaz ve bronz-kahve renklerine sahip olurlar.

Diğer köpek türlerinde olduğu gibi Cavalier King Charles türündeki köpeklerin de bazı hastalıklara karşı yatkınlıkları mevcuttur. En yaygın görülen hastalık ikili kapakçık hastalığıdır. Bu hastalık kalp yetmezliğine yol açar. Cavalier türündeki köpeklerin çoğu bu hastalığa yakalanmakta ve bu nedenle hayatını kaybetmektedir. Çok sevecen köpekler,zeki bir ırk ve itaatkar.



Komutları kolayca anlayabilir. Ve tam bir kucak köpeği yani istediğin her şeyi köpeğinle yapabilirsiniz. Tek kötü yanı genetik olan kalp rahatsızlığı, o yüzden mutlaka anne babasının bu hastalığı taşımadığına emin olun, seceresini kontrol edin.

Bu köpek türü oldukça dost canlısı ve bir o kadar da sabırlıdır. Cavalier sahibini mutlu etmekten son derece zevk alır. Aynı zamanda çocuk ve diğer köpek türleri ile de oldukça iyi geçinir. Kendilerinden büyük köpeklere de herhangi bir saldırgan tavır sergilemezler. Aynı zamanda büyük köpeklerle de iyi geçinmekten kaçınmazlar. Cavalier King Charles Spaniel ırkına ait köpekler girdikleri her ortama kolayca ayak uydurabilir. Evcil özellikleri olduğu için apartman dairesinde bakım için uygun bir türdür. Her yaşta insan ile kolaylıkla iletişim kurarak kişiye göre davranış sergileyebilir.

Cavalier King Charles Spaniel Özellikleri Cavalier King Charles Bakımı ve Resimleri



Oyuncu kabiliyetlidirler ve sevilmekten oldukça hoşlanırlar. Özellikle kucağa alınarak sevilmekten zevk alırlar. Bu köpek ırkı hareket eden nesneleri kovalamaktan hoşlanır ve oldukça aktiftir.

CAVALİER KİNG CHARLES SPANİEL’İN BAKIMI:

Cavalier King Charles parkta uzun yürüyüşleri ve evde şefkatli saatleri seven bir köpektir. Rahatına son derece düşkündür, evinizin en değerli koltuğuna kurulmaktan keyif alır.

Bu tür ırka mensup olan köpeklerin düzenli aralıklar ile taranması ve fırçalanması şarttır. Gerekli olduğu zamanlarda banyo ve kuru şampuan ile temizlenebilir. Su ile temasını en fazla ayda 1 kez olacak şekilde ayarlayın. Derisi çok hassas olduğu için çok yıkanmaya hemen tepki verebilir. Genellikle kulak yapısında bulunan tüyler düğümlenir ve dolaşır. Kulak içi ve parmak arasında mevcut olan tüyler düzenli aralıklar ile kontrol edilmeli, banyo yaptırıldıktan sonra kurutma işlemi ihmal edilmemelidir. Köpeğinizi asla kendi şampuanınızla yıkamayın. Onların derileri bizimkilerden farklı. Deri değiştirmeye başlarlar yıkadıkça. Ve o deri de pis bir koku yayar. Üstelik hayvan için de çok sağlıklı olduğu söylenemez. Hele ki bu güneş ışınları yeni deri değiştirmiş bir hayvan için oldukça sakıncalı. Güneş yanıkları, güneş çarpmaları hatta deri kanseri görülebilir o yüzden bu konuya dikkat edin. Serinletmek istiyorsanız hafif ıslak bir bezle sevebilirsiniz. Bu onu rahatlatacaktır. Yıkarken de kulaklarına su kaçırmamaya özen gösterin aksi takdirde iltihap oluşabilir.

Cavalier King Charles Spaniel Özellikleri Cavalier King Charles Bakımı ve Resimleri Cavalier King Charles Spaniel Özellikleri Cavalier King Charles Bakımı ve Resimleri

Ayrıca vücut ısısına özen gösterilmelidir. Göz hastalığına yatkın bir ırk olduğu için gözleri her an bir enfeksiyon olasılığına karşı kontrol edilmelidir. 10-13 yıl kadar yaşayabilirler. Ayrıca düzenli olarak kontrolleri ve gerekli aşıları mutlaka yaptırılmalıdır. Çok sakin hayvan oldukları söylenir, aksine çok yaramaz. Tam bir oyun hastasıdır. İlgi şevkat ister, trip yapar küsebilir. Yapılan bir şeyi asla unutmaz.Kolay havlamaz, kokusu çok azdır.Yemekten sonra özellikle 12’den sonra tam bir vahşi olabiliyor. (Oyun anlamında) Bazen tazı gibi koşturabiliyor evin içerisinde. Çok zeki hayvandır. yapılan iyiliği’de kötülüğü’ de asla unutmaz. Psikolojik anlamda insana çok şey kattığını söyleyebilirim. Kızdırdığınız zaman saldırgan olabiliyor, ama kucağınıza aldığınızda evin reisi sensin moduna giriyor.12 saat aralıklar ile mamasını verebilirsiniz. Sabah 9 akşam 21 uygun saatlerdir.. Çok akıllı hayvan olmasının dışında oyun oynamaz ve ilgilenmezseniz cezalandır.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4435598
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık teacup yorkshire terrier yavrular

    --- PET AÇIKLAMASI --- Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bi ...

  • golden yavrusu çorlu

    Corlu da oturmaktayim kendime amerin golden rottweiler yavru arıyorum fiyat a ...

  • jack russel cinsi erkek köpeğime eş arıyorum alanya çevresi

    🙆 Jack Russel cinsi erkek köpeğime eş arıyorum. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.