satılık cane corso yavruları

satılık cane corso yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Çırpan Mah. köpek ilanları Dişi ve Erkek köpek Çırpan Mah. yaş 0-3 Aylık köpek Çırpan Mah. Çırpan Mah. köpek fiyatları
---PET AÇIKLAMASI---

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBO OK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/sc oobypetlife/

***-***-***-***-***---***- ***-***-***-***-***-***-***-***-***-***- ***-***-***-***--***---***

cane corso yavruları,satılık cane corso,satılık cane corso yavruları,satılık cane corsa yavru

cane corsa,cane corso,siyah cane corsa,siyah cane corso,yavru köpek,köpek,köpekler,corsa,

Cane Corso; dayanıklı, iyi bir bekçi ve koruma köpeğidir. Ailesine sadıktır ancak mutlaka otorite kurulmalıdır.Ailesine özellikle çocuklara karşı vefalı, uslu, uyumludur. Diğer köpeklere ve yabancılara karşı saldırganlığını kontrol etmesini sağlamak amacıyla genç yaşta sosyalleştirilmelidir, nitekim eğitilmiş olsalar da tanımadıklarına karşı hep agresif hareketler göstermenin eşiğindedir. İri yarı, zayıf atletik görünümlüdür. V şeklinde kulakları; uzun, yayvan ağzı, kemerli boynu, belirgin alın stopu vardır. Çok yetenekli, sahibine bağlı, koruyucu ve akıllı bir köpektir. Eğitilmesi kolaydır. Bu özelliklerinin yanında çabuk kızan, tetikte ve kendinden emindir. Böylelikle iyi bir bekçi köpeği olabilir. Cane Corso Mastiff cinsleri agresif değildir ancak gerektiğinde sahiplerini korurlar. Acıya dayanıklı olmalarından dolayı kavga anında engellenemezler.Cane Corso Italiano ( Italyan Mastiff ve Cane Corso Mastiff olarak da bilinir) İtalya'nın güneyinde ortaya çıkmış av ve savaş köpeğidir. Neapolitan Mastiff ve güçlü bür savaş köpeği olanRoman 'Canis Pugnac' cinslerinin soyundan gelir. Cane Corso ise biraz daha çevik, hafiftir. Askerler tarafından avcılık ve destek güç amaçlı kullanılmışlardır. Aynı zamanda boğa oyununda da yer almışlardır. Bu oyunda bağlı bir boğanın köpekler tarafından saldırılması vardır.1980 lerde nesli tükenme eşiğine gelmiştir ancak o günden sonra uluslarası çabalar sayesinde bu durumdan kurtulmuştur. İtalya'nın güneyinde ünlü bir cinstir.

Kökenleri İtalya'dır.Ataları eski Romada bir tür olan Canis Pugnax'tır.Cane Corso açık alanlarda, bekçi köpeği ve avlanmak için yetiştiriliyordu. Bunları, İtalya'nın tarihi, geçmişte yapılan resim ve heykelleri kanıtlamaktadır.Güney İtalya'da Puglia, Lucania and Sannio'da ortaya çıkartılan tarihi eserlerde bu köpeklere İtalyanca Cohors adının verildiği ve bunun anlamının İtalyanca bekçi, koruyucu, kral vekili olduğu ortaya çıkmıştır.

Kuvvetli köpeklerir kas yapılarının gelişmiş olduğı dış görünüşlerinden bile belli olur.

Bu köpekler çevik,dayanıklı,kasları ve kemikleri son derece gelişmiş köpeklerdir,iki kürek kemiği arasındaki boşluk belirgin bir şekilde yüksektir.Ağız ve burun çıkıntıları geniş ve uzundur,burun kenarları şişkindir.Baş bölgelerinde göze çarpan başka bir özellikleri ise şişkin kaşlarının arasındaki boşluktur.Boyunları hafif kemerli, oval biçimli, güçlü ve çok kaslı bir yapıdadır,derisi kalın köpeklerdir.Tüyleri parlak ve kısadır ayrıca tüyleri oldukça yoğundur.Ağızve burun bölgelerindeki tüyler çok kısa düz ve yapışıktırlar.Göğüs bölgesinde ve burun kemiğinde küçük beyaz lekeler bulunur.Bu köpek cinsi için düzenli egzersiz şarttır,tüyleri için haftada ir yapılan fırçalama yeter.Çok sadık olan bu tür ev ortamına sessizlerdir,eğitilmeye oldukça müsaitlerdir.

Cane Corso Italiano'lar hiç öyle gözükmeselerde çocuklarla harika arkadaştırlar,sahiplerine karşı sevgi dolu ve uysaldırlar.Yeteri kadar egzersiz yapabilirlerse apartman hayatına uyum sağlyabilirler.Oldukça çalışkan bekçi köpekleridirler,koruma köpeği olarak oldukça başarılıdırlar ve tehlike anında kendilerini öne atmaktan çekinmezler.Kavgacı değillerdir uzun zamandır bekçi köpeği olarak mükemmeleşmiştirler.İlk kez köpek alacaklara tavsiye edilmezler,diğer köpeklere ve yabancılara karşı agresifledir,yavrularken mutlaka sosyalleşmelidirler ve itaat etmeyi öğrenmelidirler eğer bunları öğrenebilirlerse oldukça sakin arkadaş köpekler olacaklardır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4433993
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık chihuahua şivava yavruları

    ---PET AÇIKLAMASI--- Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 354 ...

  • 1,5 yaşında golden çiftleştirmek istiyorum istanbul içi lütfen!!

    Mia dişi köpeğime eş arıyorum kızgınlık döneminde şuanda . İstanbulda olursa ter ...

  • dişi golden 2,5 aylık bursa

    Dişi golden cok tatlı bir hayvan ücretlı sahiplendirme Tel : 05385978275 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.