satılık çalışır durumda değirmen

satılık çalışır durumda değirmen

Marmara » Sakarya » Karaman
85.000₺
  • 85.000₺
    Marmara » Sakarya » Karaman
satılık çalışır durumda değirmen
 
satılık çalışır durumda değirmen satılık çalışır durumda değirmen satılık çalışır durumda değirmen satılık çalışır durumda değirmen satılık çalışır durumda değirmen satılık çalışır durumda değirmen
işyerimizde 11 adet makina bulunmakta olup, halen çevremizde bulunan halka hizmet vermekteyiz. işyerimizde; 1 adet arpa-buğday vs ezme-kırma makinası, 1 adet üzerinde 60'lık taş bulunan yem üğütme makinası, 1 adet üzerinde 120'lik taş bulunan un üğütme makinası, 1 adet çiftkartal marka un üğütme makinası, 1 adet çiftkartal marka yarı kepekli ve 1 adet desa marka tam kepeksiz un ayırma eleği, 1 adet buğday temizleme, ayıklama (demir, toz, moloz ayırma, buğdayın tozlu kepeğini soyma vs) makinası, 1 adet 0-50 kg arası bulgur tavlama ve tahıl makinası, 1 adet 80-150 kg arası bulgur tavlama ve tahıl makinası, 1 adet bulgur üğütme makinası, 1 adet bulgur ayırma, kepek savurma makinası mevcuttur. Ayrıca değirmenimize ait siemens marka 150 beygirlik elektrik panosu mevcuttur.
  • #3647214
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.