satılık british shorthair kedi yavruları

satılık british shorthair kedi yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
  • 1₺
    Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Kedi ilanları

  • satılık british shorthair kedi yavruları
  • İlan no#4437239
  • Kimden Sahibinden
  • Kedi ırkı British shorthair
  • Kedinin cinsiyeti Dişi ve Erkek
  • Kedi yaşı 0-3 Aylık
 
kedi British shorthair fiyatları British shorthair ad_hayvan_kimlere_uygun British shorthair 1 TL Çırpan Mah. British shorthair Dişi ve Erkek kedi Dişi ve Erkek kedi Çırpan Mah. Aşılı British shorthair
---.. PET AÇIKLAMASI ..---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/u/0/+ScoobyPet lifescoobypetlife

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

http://scoobypetlife.blogspot.com.tr/

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife

. .. / ... / ... / ... / ... / ... /

British Short Hair Hakkında Temel Bilgiler

British Shorthair cinsi kediler İran kedilerden sonra en sakin kedi ırkı olarak tanınıyor, ilk bakışta size tembel gelebilir fakat aldanmayınız, sadece bu kedi boşu boşuna koşturmaz. Tek başına kaldıklarında British kedi hiçbir zaman yaramazlık yapmaz. Kedi sergilerinde en sakin kediler Britishlerdir.

Sergilerde bu kediler çılgın Abissinler ve azgın Sibirya kedilerin yanında uyumayı becerebiliyorlar.

Ne de olsa Britishler – büyük ve güçlü hayvanlar, sağlam ruhsal bünye ile, kendini çok iyi savunabilen. Belki de bu karakter özellikleri Britishlerin herkesle iyi geçinmesini sağlarlar, en büyük köpeklerle bile. Tabi ki bu özellikleri sadece sağlıklı ve safkan kedilerde bulunur.

British kediler yemek fazla seçmez. Tabi ki bu demek değil ‘masadan’ kalan gıdayle beslenirler.

Britishlerin artılarından biri de onların fazla konuşkan olmaması ve özelliklede mart aylarında deliler gibi bağırmamasıdır. Onların kısa, çok sık tüyleri uçmaz ve özel bakım istemez. Britishler çok asil kedilerdir, yetişkin olunca hiçbir zaman masalara ve dolaplara zıplamazlar.



British Shorthair – güçlü sağlam sağlıklı kedilerdir. Genetik yetiştirmelerde fazlasıyla kullanılan çeşitli kedi cinsleri ve özenli seleksiyonlu çalışmaları bu özelliği sağlamlaştırdı. Mesela 1970 bir batında hemofili hastası yavru çıktığında hemen bütün damızlık hayvanlar kontrol edildi, bu hastalığın olasılığını taşıyan hayvanlar yetiştirilmekten çıkarıldı. Anlaşıldı ki British Shorthair sadece 2 kan grubu var A ve B. Bu bilgiye dayanarak yetiştiriciler kan hastalıklarından kaçınabilirler, bugünlerde sıradaki yetiştirme uygulama yönetimidir.British Shorthair yavruları, doğuştan beri büyük ve enerji dolusu, Batın ortalama 4- 5 yavrudan oluşuyor, doğum kolay geçiyor. Anneler sevecen ve dikkatli, yavrularıyla isteyerek zaman geçiriyorlar. Gözler yaklaşık olarak 1 haftadan sonra açılıyor. Yavruları ek gıdaya vermeyi 3 haftalıktan sonra başlayabilirsiniz. Yavrular anneye çok bağlılar ve ayrılana kadar annesini çok seviyorlar. British yavruları çok çabuk tombiş ve yuvarlak olmaya başlıyor, buna rağmen şişman değil. Oluşum birkaç basamakta oluşuyor, en iyi sergilik kıvamına büyük olunca ulaşıyorlar . Brtish Shorthair kedileri çok yavaş büyüyorlar, tam formuna 5 yaşındayken geliyorlar. Yavaş büyüdükleri için bu ırkın kedileri neredeyse bütün hayat boyunca çok iyi gürünüyor, bazen 20 seneye kadar yaşabiliyorlar.

British Shorthair kediler sakin, sevimli, fazla bakım istemezler. Britishler başka ev hayvanlarıyla iyi anlaşırlar. Bu kediler çocuklarla çok iyi anlaşıyor, çocuklar da bu pelüş arkadaşları çok seviyorlar. Kediler aktif ve oyun oynamak isterler, fakat onların oyunları zarar verici değildir.

Bizim yavrularımızın yeni sahiplerine sadece neşe ve mutluluk getirmelerini istiyoruz. Dolasıyla kedi çiftliği kurduğumuzda sadece görsel güzelliğe değil, kedi pisikolojisine önem veriyoruz.

Dairevi ve güçlü kafa, yuvarlak kemik yapısıyla bütünleşir. Alnı yuvarlak gelipBritish Shorthair tepesi hafifçe düzleşir. Burun yayvan ve orta büyüklüktedir. Çene ve burun kısmı bu ırka özgü bir şekilde sağlam ve iyi gelişmiştir. Bıyıklardan sonra belirgin bir boşluk vardır. Orta boy kulakların uçları yuvarlak, taban kısımları ise geniştir. Birbirinden tamamen ayrık olan kulaklar başın biçimiyle uyumludur. Gözler uyanık bakışlarıyla iri ve yuvarlaktır. Beden orta ile büyük olabilir, tıknazdır ve kedinin arka tarafı düz görünümdedir.Göğsü geniş ve derindir. Bacaklar güçlü ve orta boydadır. Patileri de yuvarlak ve sıkıdır. Orta uzunlukta olan kuyruk dibine doğru genişleyerek ve uca doğru hafifçe incelerek bedenle uyum sağlar. Tüyleri kısa, dayanıklı ve tek kattır. Kesinlikle kıtıklanmaz.Bu ırkda kızıl, beyaz, mavi, siyah, krem, vizon, duman, tekir, lekeli ve çift renkler mevcuttur. British Shorthair tıpkı Persian Longhair gibi, İngiliz leylağı, çikolata, kızıl, klasik tekir ve beyaz da dahil olmak üzere her renk olabilir. Tekir desenleri genelde geniş ve belirgin çizgilerden oluşur. Bacaklarda düzgün halkalar genişleyerek bedendeki desenlerle birleşir. Kuyrukta da halkalar vardır. Alındaki desenler bir "M" harfi oluşturur. Omuzlarda ise hoş bir kelebek deseni ortaya çıkar. Uskumru tipi tekir kedilerde koyulu açıklı bantlar ana rengin üstündedir. Koyu renk kolyeler, dar bacak bilezikleri, sırtta kesintisiz devam eden koyu bir bant ve halkalı kuyruk belirgin özelliklerindendir. Lekeli tekirde kahverengi, mavi, gümüş tekir çizgilerinin üstünde kızıl veya krem lekeler oluşur. Tüylere göre gözler, altın, bakır, yeşil veya mavi-yeşil ve fındık kabuğu rengidir. Beyaz kedilerin göz renkleri mavi, turuncu veya safir mavisi ve turuncu (bakır, altın) gibi çift renkli olabilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4437239
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık scottish fold kedi yavruları

    .. PET AÇIKLAMASI .. Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizl ...

  • orijinal british short hair blue point

    British short hair yavrular Blue Point renginde.Dişi erkek mevcut.3 kardeş.Detay ...

  • british short hair yavrular

    İki aylık Safkan ev ortamdan British short hair Blue Point yavrumuz yeni yuvasın ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.